2777
2789
عنوان

از خانمای بددل بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 67 پست
نظر تون در مورد من چیه رفتیم خرید لباس برای دخترم ،فروشنده خانم بود مجرد بود فک کنم موقع کارت کشیدن ...

اینجا شوهرت نیت بدی نداشت تخفیفو هممون موقع خرید میگیریم اون خانم داشت سواستفاده میکرد

من اگ بودم یا میگفتم عذرخواهم مدیریت اینجا اجازه تخفیف ب بنده ندادن یا اگ‌میشد تخفیف بدم میگفتم بخاطر دختر قشنگتون تخفیف میدم یا بجای تخفیف ی هدیه خ کوچک درحد همون تخفیف اشانتیون میذاشتم ولی خب اینارو با روی باز لبخند

اگ خانمش شکاک باشه میگ چرا لبخند زدی 😐 

منم خوشم نمیاد تا من هستم زن همسایه بره با شوهرم درمورد هر چیز عادی هم صحبت کنه اصلا لزومی نداره .بخ ...

تازه اون لو داد ک صاحب قبلی خونم کی بود چندنفر بودن بنگاه بهم دروغ گفت الان میگم کاش قبل خرید خونم این آقاهه رو میدیدم همه چی رو میذاشت کف دستم دیگ سرمو کلاه نمیذاشت بنگاهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راس میگی باید علتشوبفهمم اگ واقعاخودشو میگیره ک دیگه طرفش نرم ولی حتمایروز بهش میگم توکلاهمیشع ا ...

بنظرم کلا علت شو نپرس همونجوری که خودش برخورد داره باهاش برخورد کن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
شوهر سابق خودم شکاک بود خرابم بود آره آخرین شب زندگی دیوونه بود بعد رابطه رفت حموم بعد حوله واسش برد ...

وای خدا چقدر دیوانه بوده خداروشکر جدا شدی 

امیدوارم تو زندگیت به بهترین چیز ها برسی 😘

اصلا ندیدمش فقط همون دوبار اونم وسط اسباب کشی بود خرد خرد داشتم وسیله میاوردم شوهرش با هیزی حرف نمیز ...

متوجه ام نمیگم شما منظور دار حرف زدید،اما وقتی زنش حساسه ،سر درد برای خودتون درست نکنید.

بنظرم کلا علت شو نپرس همونجوری که خودش برخورد داره باهاش برخورد کن

اره ولش کن دنبال دردسر نباشم شوهرمم میگف تونیومدی طرفش گفتم خودش اومدخونشون طرفم ک من حالابرم باهرکی مثل خودش ممنونم بابت راهنماییش 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اره ولش کن دنبال دردسر نباشم شوهرمم میگف تونیومدی طرفش گفتم خودش اومدخونشون طرفم ک من حالابرم باهرکی ...

باهرکس مثل خودش رفتار کنی بهتره  

وقتی احترام نمیزاره لزومی نداره شمام بزاری 

باهرکس مثل خودش رفتار کنی بهتره وقتی احترام نمیزاره لزومی نداره شمام بزاری

اره عزیزم حق باشماست همینکارومیکنم 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه