2777
2789
امضات تا ابدددددددددددد حق👏👏👏👏👏👏

🌹🌹🌹🌹🌹🌹♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

چرا فحش میدی اول صبحی؟ من که حرف بدی نزدم. هر روز یک بار دست کم این سؤال طرح میشه. جوابها به وفور تو ...

وااای 

یا خدا 

این که فحش نبود 

مگه شما فحش برداشتش کردید ؟؟؟ 

عجیبه 

من به کسی که حرف خنده داری بزنه میگم 

متهم اظهار پشیمانی نکرد🌈🌧️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یک و نیم سالگی😁😍

البته همیشه سرش نبود مجبورش نمیکردم هروقت خودش دوست میپوشید الانم که ۱۰سالشه خودش دیگه حجاب رو دوست داره و بخوایم بریم بیرونذیا کسی بیاد چیزی نگم هم خودش رعایت میکنه

فقط اینکه از سن کم باید با حجاب آشنا باشه و ملزوماتش جلو دستش باشه بچه تا ۹سالگی خیلی آزاد باشه یهو براش سخته حجاب داشته باشه

مثلا ببرش مغازه بگو هر پارچه ای که خودت دوست داری رو انتخاب کن چادر درست کنم برات حتی عروسکی

اولا بخش مهمی از تربیت با دیدن رخ میدهاینکه تو خونه همه اول وقت نماز میخونن بچه یاد میگیره اذان که ...

پیرو امضات ...امروزه بیرون مردهایی رو میبینیم که واقعا خوشتیپ و زیبا هستند به خودشون کلی رسیدن و باشگاه هیکل زیبا و ماشین آنچنانی پس زن ها هم این ها رو میبینن باید دست و دلشون بلرزه و از شوهرشون سرد بشن ....هم مرد زیبا وجود داره که آدم از زیبایش حیران میمونه و هم زن زیبا .....این تعهد و نجابت و اصالت هست که نباید به زن و مرد اجازه بده طرف گناه بره...تقصیر رو فقط گردن خانوم نندازید که فقط زن باید اون طوری که دوست داره نپوشه و نگرده که یک مردی دلش نلرزه ...پس باید به آقایون هم بگن شما هم جوری نگرد که دل یک خانوم از زیبایی شما نلرزه 

چادر بخرین بزارین کمد؟😐میخواد سرش کنه دیگمن میگم هروقت علاقه نشون داد به نماز برید با سلیقه ی خودش ...

بچه 4 ساله که نمی تونه بیرون چادر سر کنه.  تو خونه وقتی من نماز می خونم سرش می کنه و برا یه مهر می زارم و اونم حرکت های من تکرار می کنه و بازی می کنه گاهی وقت ها هم میاد زیر چادر من! 

بعدش هم موقع خاله بازی هاش می پوشه

اخه بچه 4 ساله که درکی از عبادت نداره و قرار هم نیست به زور تو سرش کنم خودش من می بینه ذوق داره بپوشه! 

امثال شماها هم از اون طرف بوم افتادید سریع می خواهید به انگی به مذهبی ها بزنید.

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

پیرو امضات ...امروزه بیرون مردهایی رو میبینیم که واقعا خوشتیپ و زیبا هستند به خودشون کلی رسیدن و باش ...

این که یه نفر کمتر سرما بخوره خیلی زیاد به قوی بودن سیستم ایمنی ربط داره ولی دلیل نمی شه که من بقیه کارهای محافظتی انجام ندم و از ماسک و شستن دست ها استفاده نکنم و از محیط های آلوده دوری نکنم! 

وقتی یه دختر پوشیده و عفیف بیرون بره احتمال اینکه دنبال روابط اشتباه بره کمتره تا وقتی که به قصد نمایش دادن خودش بیرون بره

این که یه نفر کمتر سرما بخوره خیلی زیاد به قوی بودن سیستم ایمنی ربط داره ولی دلیل نمی شه که من بقیه ...

امروزه آقایون هم به قصد نمایش خودشون تیپ خفن میزنن و فیشیال میرن پوست خوب و هیکل خوب میسازن اونا هم نباید اینجوری بیان بیرون ک شاید سیستم ایمنی بعضی از خانوم ها پایین باشه؟

امروزه آقایون هم به قصد نمایش خودشون تیپ خفن میزنن و فیشیال میرن پوست خوب و هیکل خوب میسازن اونا هم ...

حالا چون یه عده تیپ خفن می زنند و بیرون میان دلیل بر درستی این کار نیست! 

یه پسره بدن ساز بود چه تیپی می زد و بیرون می رفت  با چقدر زن هم رابطه جنسی داشت اصلا هم براش مهم نبود خانومه متاهلی مجرده یا چی هست 

(خودش روابطش برای فامیلمون تعریف کرده بود که چطوری بهش پیشنهاد می دن و کجا می بره و ...)  چند وقت بعدش یه شب تو خواب ایست قلبی می کنه و فوت می شه! 

حالا چون یه عده تیپ خفن می زنند و بیرون میان دلیل بر درستی این کار نیست! یه پسره بدن ساز بود چه تیپی ...

آخه همشون ک ایست قلبی نمیکنن .....من حرفم اینه زن و مرد زیبا توی جامعه زیادن ...هم زن ها باید عفیف باشن و هم مردها باید عفیف باشن ...هر چقدر که زیبا رو مرد و زن ببینن ...این فقط مختص خانوم ها نیست ...اصالت و نجابت برای هردو جنس باید باشه...مثل زمان روزه داریم میبینیم ولی چون تعهد داریم نمیخوریم هر چقدر که گرسنه باشیم

آخه همشون ک ایست قلبی نمیکنن .....من حرفم اینه زن و مرد زیبا توی جامعه زیادن ...هم زن ها باید عفیف ب ...

اخه همه هم که انقدر کنترل قوی روی خودشون ندارن.  

ما فکر می کنیم صفر و صد هست یه مرد یا زن انقدر سفت روی خودش باید کنترل داشته باشه که تو هر موقعیتی بره پاک و مطهر بیرون بیاد در صورتی که ممکنه یه نفر 70 درصد روی خودش کنترل داشته باشه و یکی 40 درصد. اگه اینها زمینه براشون فراهم نشه پاک می مونند اگه زمینه فراهم بشه ممکنه خطا کنند! خطا کنند خودشون به جهندم بچه ها و همسرشون این وسط آسیب می بینند چون حق انتخابی نداشتن و قربانی شرایط شدن

اخه همه هم که انقدر کنترل قوی روی خودشون ندارن. ما فکر می کنیم صفر و صد هست یه مرد یا زن انقدر سفت ...

بله همینه درست میگید ...همه چه زن چه مرد باید روی خودمون کنترل داشته باشیم وگرنه همه در خطریم و گناه فراوان سر راهمون قرار میگیره فقط باید حیا داشته باشیم و تعهد چ زن چ مرد.....موفق باشی گلم 

پیرو امضات ...امروزه بیرون مردهایی رو میبینیم که واقعا خوشتیپ و زیبا هستند به خودشون کلی رسیدن و باش ...

بله واقعا همینطوره

مردها هم‌نباید جوری باشن که نگاهی رو جذب کنن این قضیه هم تو دین ما اومده هم تو فرهنگ ما

این وسط دو تا تفاوت بین خانمها و آقایون هست

خانمها بیشتر تحریک عاطفی میشن و آقایون تحریک جنسی

که هر دو هم مخربه اگر از جایی بیرون از چارچوب خانواده بخوان دنبالش بگردن.هر دو طرف مقصرن ولی کسی که زمینه ساز هست تقصیرش بیشتره.چون اگر عرضه ای نباشه تقاضا هم نیست یا لااقل کم میشه

این اصالت و این چیزا هم که میگید تو سطحش فقط تفاوت ایجاد میکنه نه در اصلش