2777
2789

سال سوم مدرسه برای جشن تکلیف دادن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم از 4 سالگی ذوق داشت همیشه چادر من می‌انداخت روی سرش و کنارم یعنی نماز می خوند مادرم یه پارچه خرید و براش دوختم الانم هر بار چادر نمازش سرش می کنه و باهاش بازی می کنه

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

بزار دخترت خودش انتخاب کنه هروقت خودش گفت براش بخر شاید علاقه ای نداشته باشه

😐😐😐😐😐 دیگه یه چادر نماز برای بچه خریدن که این حرف ها رو نداره!  

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

من برای بچم سه ساله بود ی چادر نمازی گل گلی ناز دوختم

چون وقتهایی ک نماز میخوندم میومد کنارم روسری سر میکرد می ایستاد و کارهای منو میکرد

یکی براش دوختم هرموقع نماز میخوندم گهگداری که خودش دوست داشت میومد کنارم نماز میخوند

الانم پنج سالش شده همونو سر میکنه،

گاهی کنارم نماز یاحتی تسبیح میزنه،،،وقتهایی ک قران میخونم کنارم میشینه کتاب دعا میگیره دستش و همه سوره های که حفظ کرده رو میخونه

خدا کنه در مسیر درست قدم بزاره و عاقبتش بخیر بشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
لعنتی😬😬😬😬😂

چرا فحش میدی اول صبحی؟ من که حرف بدی نزدم. هر روز یک بار دست کم این سؤال طرح میشه. جوابها به وفور تو آرشیو هست. خانمای مذهبی هم کار دارن زندگی دارن. ننشسته ان پای نی نی سایت که به این سؤالات تکراری پاسخ بدهند. اما اشکالی نداره. هر چی دوست داشتی فحشم بده. به دیده منت قبول میکنم. دستت درد نکنه. شاد باشی. 

اولا بخش مهمی  از تربیت با دیدن رخ میده

اینکه تو خونه همه اول وقت نماز میخونن بچه یاد میگیره اذان که گفتن هر کاری داره بذاره کنار بلند بشه برای نمباز

بعد الکی چادر رو سرش میندازه 

همون موقع ها میتونی براش چاددر نماز بدوزی

و قشنگترین جانماز رو بهش بدی

هیچ وقت نگو پاشو نماز بخون

فقط یاداوری کن الان وقت نمازه

یا من دادم میرم مسجد

خودش دنبالت راه میفته

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

😐😐😐😐😐 دیگه یه چادر نماز برای بچه خریدن که این حرف ها رو نداره!

چادر بخرین بزارین کمد؟😐میخواد سرش کنه دیگ

من میگم هروقت علاقه نشون داد به نماز برید با سلیقه ی خودش براش بخرید اینجوری خیلی بهتره تا مجبورش کنن

کلاس سوم خریدم چادر و جا نماز .

از کلاس سوم نماز و روزه قضا ندارن به لطف خدا 

وظیفه ی بندگی شون رو انجام دادن ان شاالله  خدا کمکشون کنه همیشه نماز روزه رو اولویت  زندگیشون قرار بدن .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .