2777
2789
وقت نماز چادر سرت میکنی باهاش خیلی مهربون باشاینکه تشر بزنی سرو صدا نکن مهرمو برندار و ..نباشهبعد از ...

والا برا پسرم اینکارا رو نکردم ولی نمازش سرجاشه.. دخترم کلا اهل قرو فر.. من نمیخام اصلا بهش بگم.. حس میکتم این مدل ادما خیلی مقاومن.. خودش راه بیاد بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله واقعا همینطورهمردها هم‌نباید جوری باشن که نگاهی رو جذب کنن این قضیه هم تو دین ما اومده هم تو فره ...

چقد عالی حرف میزنی عزیزم 

تمام حرفات درسته 👌👌👌👌

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
منم حرفم همینه میگم که هی نگید خانوم ها باید فلان کنن بیسار کنن آقایون هم باید جوری نیان بیرون که ی ...

چرا عزیزم میشه میدونی چرا؟! 

چون خدا که همه مارو آفریده بهتر از خوده ما میدونه مارو چجوری آفریده خدا خودش تو قرآن گفته مردها رو از نظر ج ضعیف آفریده ینی مردا تو این زمینه ضعیف هستن خیلی زود کشش پیدا میکنن همش هم بخاطر اینکه خانواده تشکیل بشه اگه قرار بود زنا تو این زمینه سفت باشن مردا هم سفت باشن دیگه نیاز پیدا نمیکردن برا تشکیل خانواده بچه هم کم میاوردن نسل بشر منقرض میشد 

اگه واقعا دنبال جوابی بهت درخواست میدم 

فبول کن آیدی چیزی برام بفرست یه پی دی اف هست اونو بهت بدم بخونی خیییلی دقیق تر و قشنگ تر این مسائل رو گفته و توضیح داده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بچه 4 ساله که نمی تونه بیرون چادر سر کنه. تو خونه وقتی من نماز می خونم سرش می کنه و برا یه مهر می ز ...

من از اول تمام صحبتم با استارتر بود نمیدونم چی باعث فکر کنید میتونید خودتونو قاطی حرفای من بکنید🙁حتی وقتی پیام منو ریپلای کردی برای اینکه دلت نشکنه جوابتو دادم وگرنه از اول با شما نبودم عزیزم 

من خودم چادریم از اونور بوم نیوفتادم امثال شما با قضاوت هاتون باعث میشید همه به مذهبی ها گارد بگیرن 

خدا به دلت و اعصابت آرامش بده انشالله🙏

من از اول تمام صحبتم با استارتر بود نمیدونم چی باعث فکر کنید میتونید خودتونو قاطی حرفای من بکنید🙁حت ...

حالا چون چادری هستی که تبدیل به کارشناس حوزه چادر نمی شی! 

هر کسی میاد از تجربه اش می گه همین 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.