2777
2789
عنوان

نظرتون با این ایده چیه صاحب نظران بزرگترا دانشجوها😁و مهربونا

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 87 پست
نمیشه از دانشگاه برای شهربه وام بگیری و بعد از تحصیلت پرداخت کنی ؟ پولی رو که بابات میده برای شهریه، ...

وای اصلا و ابدا 

اولا خودش مستقیم پرداخت میکنه بعد هم میفهمه و تبعات بدی داره بابام خودشم دانشگاه تدریس میکنم پاره وقت کاملا وارده

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

رفت و آمد با مترو و گاها با خودش هست هزینه رفت و آمد و جزوه و ناهار با خودشه

خب اگر اینطوره خوبه

چون خودمم دانشجو هستم ببشتر خرج و پول تو جیبی برای جزوه و کتاب و ناهار و. رفت و آمد میره

اگر به غیر از همه اینا، بابات یه تومن بهت میده، خوبه دیگه ماهی یه کافه میتونی بری. لباس هم اول فصل بخر دیگه نیاز نمیشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تو فکرشم یکاری بتونم کنارش بکنم..واقعا ایده ای ندارم به هر چی فک میکنم ناامید میشم با نظرات بقی ...

ترجیحا اول کاری به سرمایه خواستن فکر نکن 

مثلا جزوه مرتب نوشتن و فروختن (تایپی و اینا)

آشپزی 

حل تکالیف 

کارای آرایشی که خیلی دردسر نداره مث اصلاح و ابرو 

و…

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

انقد دلم نازک شده از دست چیزایی که کشیدم حتی با مهربونی شما ها ام گریه میکنم

دخترم🥺عزیزمممم میگذره این روزا 

من میفهمم چی میگی 

همسر سابقم خساست این مدلی داشت و من همیشه نگران هزینه هام بودم 

درست میشه بخدا

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

والا همینو بگو..... دیوونه که نیست که تا ۴ صبح گریه کنه بعد ۶ صبح اینجا دنبال راهکار باشهما که دانات ...

خیلی ممنون 

باور کن همین که غمم رو درک میکنی بخدا میخوام بغلت کنم از حس آرامشی که بهم میده..

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

فکر میکنیبذار بری دانشگاه، بابات سنی ازش گذشته دیگه حوصله جزوه و کتاب خریدنو ندارهخودت بهش پیام بده ...

اره منظور منم همین بود منظورم این بود برا جزوه هزینه میکنه بگم پرداخت میکنه..

اما یبار دوبار.. هزینه جزوه ها هم بالاست نمیشه هر بار هی پول جزوه بگیرم آلوی و خرج خودم کنم بالاخره میفهمه 

نمیخوام به کار بدی تشویقت کنم ولی پدرهایی که دارن و از دخترشون دریغ میکنن، باید با فریب یا با دعوا ا ...

یو چیز دیگه هم که متوجه شدم 

میتونم اگر برم لاین های زیبایی یاد بگیرم بهم سرمایه شو میده نه زیاد ها در حد مژه ناخن . اما راه شکست و برگشت و به درآمدن نرسیدن ندارم..و زمان میخواد ای کاش حداقل همین حواب بود

همین کارو کن جوابه من بابام این مدلی نیست ولی بابت هزینه هام توضیح میدم بهش درکم می‌کنه همیشه تازه و ...

واقعا ایده هات خیلی دلسوزانه بود،دمت گرم ..

خیلی ممنون باور کن همین که غمم رو درک میکنی بخدا میخوام بغلت کنم از حس آرامشی که بهم میده..

عزیزم 🫂🫂 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اره منظور منم همین بود منظورم این بود برا جزوه هزینه میکنه بگم پرداخت میکنه..اما یبار دوبار.. هزینه ...

پول جزوه ازش بگیر اما دست دوم بخر

خیلی سود میکنی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

آفرینو اسی حتما مبلغش رو بیشتر بگو ..... خیلی تابلو نه ولی حتما بیشتر بگو

نهایتش آخر ترم این بیشتر گرفتن ها به پول ۱ شلوار برسه و اصلا مگه میشه ادم دلش بیاد شلواری که ۵۰ ۵۰ هزار تومنش با استرس کشیده رو بخره و بپوشه؟😁..البته دست بوس همتونم،خیلی کمکم کردین همین که دغدغه منو فهمیدین خوشحالم کرد..یعنی رو کار تابستون نمیتونم تمرکز کنم؟اوتو کاری بلدم ها، ماهی ۴۰ رو میتونم تابستون در بیارم دیگه.. 

پسر همسایه ما هم دانشجو هست هم باریستار کافه مامانش می گفت درآمد کافه اش برای خودش و قر و فر خرج میش ...

اگه جایی باشه که قبول کنن هفته ای ۲ ۳ روز میتونم تنظیم کنم اما فک نکنم پیدا بشه

خب اگر اینطوره خوبهچون خودمم دانشجو هستم ببشتر خرج و پول تو جیبی برای جزوه و کتاب و ناهار و. رفت و آ ...

لباس 

لباس؟😂😔

به خنده ام نبین خیلی دلم گرفته ها.

دوست داشتم بهم بگین میتونی تابستون کار کنی و پول خوبی در بیاری در حدیکه در طی ۸ ماه سال پول لباست رو حداقل داشته باشی به روز باشی،ولی هیچکی تاییدش نکرد🫠

البته ترمی ۱ ست لباس رو با شیرین زبونی میخره خب یکمم بیشتر قلبم آروم شد .

ترجیحا اول کاری به سرمایه خواستن فکر نکن مثلا جزوه مرتب نوشتن و فروختن (تایپی و اینا)آشپزی حل تکالیف ...

خب سرمایه شو چون میده گفتم . گفتم به نفع خودم اگر بشه برم لاین مژه رو آموزش ببینم  پولشو میده .اما راه اینکه به درآمد نرسم و..رو ندارم.. حتما باید موفق بشم..