2777
2789
عنوان

نظرتون با این ایده چیه صاحب نظران بزرگترا دانشجوها😁و مهربونا

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 87 پست
لباس لباس؟😂😔به خنده ام نبین خیلی دلم گرفته ها.دوست داشتم بهم بگین میتونی تابستون کار کنی و پول خوب ...

اون تاپیک خرید لباست رو دیدم

راستش برای دانشگاه خیلی زیاده، هر ماه یکی دو تا لباش بیشتر.تا اخر سال یه کمد پر میشه!

این نظر شخصیمه. هر فصل یه ست لباس ک خیلی خوبه یعنی یه مانتو و شلوار و کیف و کفش :/ 

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من ی کار دیگ هم کردم ک حالا چون تنبلی از خودم بود و نیاز نبود ول کردم ک برای تو ترم اول خیلی ممکن نیست ترمای بعد ک انتخاب واحد دست خودته میشع

شیفت صبح سرکار بودم ۱ ب بعد کلاسام برمیداشتم

بعضیا هم با استاد صحبت میکردم معمولا درک میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهایتش آخر ترم این بیشتر گرفتن ها به پول ۱ شلوار برسه و اصلا مگه میشه ادم دلش بیاد شلواری که ۵۰ ۵۰ ه ...

آره درست میگی 😁 البته من در حد یکی دو تومن منظورم بود نه ۵۰،۱۰۰ تومن بیشتر

اون رو اگه میتونی که عالیه

همین بابات نمیتونه کمکت کنه برای کار تابستون ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دخترم🥺عزیزمممم میگذره این روزا من میفهمم چی میگی همسر سابقم خساست این مدلی داشت و من همیشه نگران هز ...

چی بگم بخدا..نمیدونم قراره چی عوض بشه که درست بشه فقط میدونم خیلی آدم ضعیفی هستم و نمیتونم کنار بیام 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

اون تاپیک خرید لباست رو دیدمراستش برای دانشگاه خیلی زیاده، هر ماه یکی دو تا لباش بیشتر.تا اخر سال یه ...

واقعا؟راست مبگی؟

ترمی یک ست رو میگیره اگر درسامو خوب بخونم 😅😅😅😅

ازونور چون مامانم هم خیلی سال از دانجشوییش نمیگذره و خیلییی اهل قر و فر بود تو دانشگاه و هر ماه مانتو شلوار سفارش میداد احتمالا درکم کنه و رو مخ بابام کار کنه دارم خودم رو آروم میکنم در خالیه میدونم قراره چقد غصه بخورم که انقد محدودیت دارم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

واقعا؟راست مبگی؟ترمی یک ست رو میگیره اگر درسامو خوب بخونم 😅😅😅😅ازونور چون مامانم هم خیلی سال از د ...

بله اصلا ترمی یک ست خیلی خوبه

🫥🫥 شما فکر کنم نظرت روی هفته ای یک لباسه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من ی کار دیگ هم کردم ک حالا چون تنبلی از خودم بود و نیاز نبود ول کردم ک برای تو ترم اول خیلی ممکن نی ...

چیکار میشه کرد؟فروشندگی خیلی اذیت میکنن حقوق پایین تایم های عجیب غریب

اگه ایده بدین که دمتون گرممم

شیطونه میگه نرو دانشگاه آزاد میدونم اونجا همه خوشتیپن😅😅😅😅برم غیر انتفاعی ، ولی باز تا اخر عمر غصه میخورم که بابام داشت و چرا دانشگاه بهتر نرفتم 

مجبورم یه دوست فقیر برا خودم انتخاب کنم😂😂😂😭

چیکار میشه کرد؟فروشندگی خیلی اذیت میکنن حقوق پایین تایم های عجیب غریباگه ایده بدین که دمتون گرمممشیط ...

ببین دانشگاه ازاد ک میری اینکه ترم های اول بخوای افسردگی بگیری زیاده ولی سعی کن اصلا خودتو با بقیه مقایسه نکنی و بی تفاوت باشی ترم های اول هم جان هرکی دوس دارب وارد اکیپ نشو با همین روش ها هم پولت کفاف میده حتی شیفت صبح هم باز خوبع در حد خودت مثلا ۷ صب تا ۱ ظهر ساعتشه بیشتر نیست .

آره درست میگی 😁 البته من در حد یکی دو تومن منظورم بود نه ۵۰،۱۰۰ تومن بیشتراون رو اگه میتونی که عالی ...

جرات ندارم ازون غلطا بکنم😅😅

یعنی برام کار جور کنه؟

نه فک نکنم اگرم بتونه در حد تدریس کلاس جوز کنه که ماهی ۱ ۲ تومن هم نمیشه

دوس دارم تابستونا برم کارگاه خیاطی که ای دختر عموم کار میونه ماهی ۱۶ ۱۷ در میاره فشرده کار کنم منم میتونم در بیارم ۱۰ر۱۲ رو

آره درست میگی 😁 البته من در حد یکی دو تومن منظورم بود نه ۵۰،۱۰۰ تومن بیشتراون رو اگه میتونی که عالی ...

الان واسه ترم اول ۷ ۸ پس انداز دارم کلا. میتونم خوشتیپ باشم حداقل😶‍🌫️😂

ترم های بعد کاش یه کاری گیرم بیاد اگر چه هیچ وقت دوست نداشتم اینقد رو خودم فشار بیارم و تصور من از بزرگسالی این نبود..

میدونی شاید اون چیزی که منو اذیت میکنه همین باشه،خیلی از همسن و سالام میرن سرکار..ولی شاید چون من از بچگی فک میکردم بابام داره دانشگاهم تضمین آینده شغلی تضمین سرمایه واسه کار تضمین.. و یهو بزرگ شدم و همه چی عوض شد انقد زیر آوار افکارم فرو رفتم ..

بله اصلا ترمی یک ست خیلی خوبه🫥🫥 شما فکر کنم نظرت روی هفته ای یک لباسه

نه،ترمی ۳ تا😭😂

میدونی الان ۱ ست کامل و شیک به قول خودت مخصوصا زمستونه زیر ۴ نمیشه؟

یعنی راضیش کنم ماهی ۲ بهم بده و ترمی ۱ ست لباس بخره عالی میشه

نه،ترمی ۳ تا😭😂میدونی الان ۱ ست کامل و شیک به قول خودت مخصوصا زمستونه زیر ۴ نمیشه؟یعنی راضیش کنم ما ...

خودت گفتی لباس رو بابات میخره.🫠🫠 خب پس مشکل چیه؟

اینکه هی لباس بخری به ماه نکشیده عوض کنی، اسرافه چون لباس قبلی ات نو نو هست

😳😳

ببین دانشگاه ازاد ک میری اینکه ترم های اول بخوای افسردگی بگیری زیاده ولی سعی کن اصلا خودتو با بقیه م ...

😂😂😂😂نگووووو توروخدا .

من با همه دوستام تا اینجا قطع ارتباطم فک میکردم دانشگاه میرم باید یکاری کنم بهم خوش بگذره و اساس رفاقت رو دوباره بچینم..واسه همین میخواستم با یه سر و وضع ۱۰۰ و اوف برم..اگه قرار باشه آسه برم آسه بیام درس بخونم میرم حوزه علمیه ثبت نام میکنم ی چادر میخرم واسه ۴ ترم تازه بابامم دست بوسم میشه شهریه ام میگیرم😔😂.

حالا جدای شوخی دوست داشتم دانشگاه از لحاظ اجتماعی و روحی باعث پیشرفتم بشه..

من همون یکی دو تا دوست خوبم پیدا کنم بسمه .

😂😂😂😂نگووووو توروخدا .من با همه دوستام تا اینجا قطع ارتباطم فک میکردم دانشگاه میرم باید یکاری کنم ...

میگم ترم اول وارد اکیپ نشو چون هنوز ذاتشون رو نمی‌فهمی احتمال اینک پشت سرت حرف در بیارن خرابت کنن زیاده اول بشناس بعد

خودت گفتی لباس رو بابات میخره.🫠🫠 خب پس مشکل چیه؟اینکه هی لباس بخری به ماه نکشیده عوض کنی، اسرافه چ ...

نه به اون صورت نمیخره ترمی یکی شاید اگر چه نظرش اینه آدم سالی یه لباس بخره ولی دانشگاه برم ترمی یکی رو میخره چاپلوسی کنم

اتفاقا اتفاقا حدیث موثق داریم که از امام صادق میپرسن من اگر ده تا لباس داشته باشم اسرافه؟امام میگن نه بر عکس،چون اینجوری لباس هات زمان بیشتری قابل استفاده ست

😔😂

ولی گذشته ازین شوخی ها(سعی میکنم روحیه مو عوض کنم مثلا😂)دوس دارم خوشتیپ باشم،مرتب و شیک بپوشم..

و ذهنمم همیشه درگیر این موضوع نکنم مثلا اول ترم لباس هام رو بخرم تا آخر ترم آسوده باشم..دغدغه ذهنی بهم میریزه منو..همین شد که کل دیشب گریه میکردم. مثلا فکر اینکه ۴ ماه تابستون سر کاری و ۸ ماه بی دغدغه انگار آرومم کرد..

کاش همین جوز شه.. این ترم رو میگذرونم،کاش تابستون بتونم پس انداز خوبی داشته باشم یکسال راحت میشم