2777
2789

همیشه گریه میکرد ولی نه اینجوری کولیک داره بعد ۴۰ روزگیش دو روز می‌خوابید دو روز گریه میکرد

شوهرم امشب اومده بود خونه بچه یکم پی پی کرد خواستم پاکش کنم نزاشت ساعت ۹ ۱۰ شب به زور برد حموم با آب سرد ملایم گفت باید بشوری شستم باز گفت تمیز نشده خودش شستش

وسواس داره از اونموقع بچه نخوابید تا الان 

اولش نیم ساعت نگاه کرد بعد شروع کرد به نق زدن یک ساعت 

بعد یک ساعت گریه کم

و ۲ ساعت بود اصلا گریش بند نمی اومد 

کلی بازیش دادم شیر دادم آروغشو گرفتم شربت واسه نفخ دادم اسفند دود کردم صدقه دادم تخم مرغ شکستم به پشتش روغن مالیدم اصلا تاثیری نداشت 

آخرش پاشدم رفتم مادرشوهرم اینارو از خواب بیدار کردم اونم نمیتونست آرومش کنه 

بچه طفلکم آخرش گلوش خشک شد دیگه نتونست گریه کنه یکم شیر دادم خوابیده ولی باز هی صدا در میاره 

هیچ شبی به این شدت نبود گریش 

یعنی میگین آب سرد بوده سرما زده پهلوهاش درد میکنه؟

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

دیگه الان خداروشکر آروم شده خوابیده کمرشو قشنگ ببند گرم بشه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یخ زده بیچاره خب 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

هم اون هم میگن شبا نباید بچه رو شست درد زمین میاد و از این چیزا

نه نه این خرافاتو ول کن.همون کولیک و ممکنه سرما زده پهلوهاش

درد زمین و...مفهوم نداره.همون مشکل جسمیه.برای ارامش دست راستو بذار روی سرش معوذتین و ایت الکرسی بخون .سه بارم ذکر حصینه