2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 16676 بازدید | 624 پست

[QUOTE=400887811]هرکسی یه روحیه ای داره من اگه ندونسته و بدون تصور برم و تجذبه سختی داشته باشم خیلی برام بدتره حتی اگ ...[/QUOTE

استارتر مادرشدن خودش فی نفسه وحشتناکه درد زایمان یه درد فیزیکی هست که طی چندساعت تموم میشه اما داستان  دقیقا از  لحظه ی بعد زایمان شروع میشه حالا دیگه قلبت بیرون از بدنت می تپه و هرلحظه و هر دم نگرانشی 

من‌ همیشه میگم هیچکی تو دنیا‌از یه مادر بدبخت تر نیست 

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

ببرای من برعکس بود که😂😂😂ن ربطی نداره خیلی والا من سر دومیم خیلی تو بارداری ورزش کزددم خیلی رسیدگی ...

حین زایمان ورزش میدن

خواهرشوهرم تو دوران حاملگی از جاش بلند نشد خرسی شده بود من تو دلم می گفتم این عمرا بتونه طبیعی بیاره، دردش گرفت ۴۰ دقیقه بعد بچه اش بغلش بود🤣🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوالتو درد باید ببخشید مدفوع هم میاد منطورم اینه که شکم ادم کار میکنه؟قبل اینکه ادم بره بیمارستان ...

وواااای

نپرس نپرس نپرس

بله ک میاد

اونم اخراش ک بچه میاد 

مدفوعم میاد

ابرو و حیثیت نموند برام.... 

البته یرای بچه اولم اینجور شد ک خیلی خورده بودم غذا

گلاب ب روتون

سر بچه هم خیلی تاثیر داره و وزنش ‌.هر چقد سرش گنده باشه دردش شدیدتر ..چون اصل همون سر بچه س ،،بقیه ل ...

والا جفت بچه های من 2کیلو 100 گرم بودن!!

ولی انگار ی بچه 4 کیلویی میزاییدم بسکه نمیومد و سخت بود دومی

واااایییی من شوهرم قراره روز زایمان پیشم باشه اگه جلوش مدفوع کردم چی😭اگه احتمالش زیاده ک شوهرمو نبر ...

ششوهر نبر بدرد نمیخوره بنظرم

ماما هنراه بگیر حتنا 

ببین

پشیمون میشی بخدا 

ماماهمراه بگیر دیگ هیشکی نیاز نداری

وقتی بچه رو از واژن میکشن بیرون چه حسی دارههه؟😖 من واقعا خیلی واسم سواله که بچه رو چه جوری از اونجا ...

ااتفاقا وقتی سر بچه خیلی نزدیک شد برش میزنن

او. نم بدون بی حسی!!!

یعنی با قیچی میبرن اونجا رو تا حدی بدون اینکه ب یحس کنن

ولی. اونقدر اونفدر درد داره زایمان ک تو درد برش رو نمیفهمی اصلا

سر ک میفته بیرون دیگه اصللا درد نداره و لیز میخدره میاد باقی بدنش بیرون و حسی خالی شدن، عالیه، عالی عالی، 

جفت هم درد انچنانی نداره ولی 

بخیه 

وای بخیه

بخیه های داخلی درد نداره چون بی حسی میزنه همونموقع

ولی بخیه های بیرونی ک میزنه رو پوست اونجا، هرچقدرم بیحس کرده باشه،بازم حس میشه سوزن سوزن میزنه و میدوزه همشو حس میکنه ادم،وای خیلی جیغ زدم،زنه همش میگفتت صبوری کن زایید تموم شد دیگ 

ولی خب ی پای درد زایمان ک ننمیرسه قابل تحمله 

یعنی در صورت خالی بودن شکم بواسیر میگره ادماونایی که کثیف کاری کردن پرستارا تمیز میکردن فوری؟یا میمو ...

زیر ادم کلی پوشک بزرگ میزارن و مدفوع رو هی. پاک میکنن میندازن سطل و باز پوشک میزارن چ مدفوع بااشه چ نباشه

اصلا خجالت نداره اون لحظه داری از درد میمیری 

دردش شبیه دل درد عادت ماهانست

دل و کمرت درد میگیره

اولش کمه به مرور شدید تر میشه

نیم ساعت یه ساعت اخر خیلی شدید میشه

اما اگه ذهنت آماده باشه

مطالعه کرده باشی و بدونی هر مرحله چطوریه و چطوری باید بگذرونی

و قبلش تدابیر زایمان طبیعی رو انجام بدی

خیلی خیلی آگاهانه و بهتر میتونی پشت سر بذاری

من اولیم سزارین بود دومی رو طبیعی آوردم

وااییی پس هم درد طبیعی کشیدی هم سزارینحداقل خوبه ک پایین تنت بخیه نخورد و نگران گشادی و... نشدی

گشاد نمیشه

بگو بخیه زیبایی بزنن

از من ک از قبلم ت.... تر شد

چون بخیهدداخلشم زدن برام 

البته شانسیه 

اینکه چ مامای اصلی بیاد بالا سرت

از ابجیم ک طرف درست ندوخت

3 روزا باز شد و.... نگم جزییاتو دیگ

روی روحیه ی آدم تاثیر بد نمیذاره اون درد ها؟

چرا

پس فکر کردی افسردگی پس از زایمان از چیه؟!!!

داغون شدم داغون

تا چند شب بعدش کابوس زاسمان و معاینه شدن میدیدم

بسکه تو زایمان انگولکم کرددن 

تازه این اخر ماجرا ننیس 

بعد زایمان و بخیه و اینا

بعدش ک رفتم تو اتاقم گفتم اخیش تموم شد معاینه های و ا ژ... 

ولی ییییییی

دکتر اومد و برای اینکه ببینه بخیه خوی زدن و خارج کرددن خون های تو رحم با یه مشتش فشار میداد شکممو 

و با ی دستش تو اونجا میچرخوند(حالا فرض کن اونجام پر بخیه، اینم هی انگشتتاشو میچرخوند)

یعنی 2 بار بعد زایمان اینجوری. معاینه شدم 

بنددلم پاره شد بخدا

انژیوکت ک حالن ازش بهم میخوره