2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 6423 بازدید | 257 پست

اتفاقا منم الانکه سه سال اززایمانم میگذره اصلا نمیتونم توضیح بدم درموردش اما امان از تنهایی توی اتاق زایمان منو کشت خیلی برام وحشتناک بود حتما مامای همراه بگیر،تمرین نفس عمیق کشیدن رو هم انجام بده بشدت کمکت میکنه

لطفالایک نکنید،ممنون
برای من معقدم شدیدااااااا درد می کرد مثل اینکه عذرمیخام بخای یه پاره آجرو دفع کنی و یبوست داشته باشی ...

ووای اشکمو دراوردی. دختر

عالی توصیفش کردی 

فدای شعورت

احسنت 

احسنت 

همینه بخدا

قطعا دردی ک طبیعی داره سزارین نداره

درسته سزارین بعدش درد دارن و دیرتر سرپا میشن

ولی به هیییچ عنوان قابل مقایسه نیس با درد وحشتناکی ک تو هیچ لحظه از. عمرت تجربش نکردی. و جدید و پر از. چالشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حقیقتش هیچ توصیه ب. کسی نمیکنم😂😂سر زایمان اولم میگفتم وا مردم چ بی تحملن زایمان سخت نیس، چون خ ...

به خدا حتی من اصلا اون درد فیزیکیش رو در نظر نمیگیرم بلاخره رد میشه از اینکه اسم طبیعی میاد همه تصور میکنن بچه از کجا به دنیا اومده حالم خیلی خراب میشه حس بدی میگیرم تا عمر دارم پشیمون میمونم....

من سه بار زایمان طبیعی کردم واسه من سخت اما یه خانومی میگفت کل زایمانش یه ربع بوده ۶ سانت اومده بیما ...

منم دختر اولمو کلا از پاره شدن کیسه ی آبم تا دنیا اومدنش ۲ساعت طول کشید 

وقتی رسیدم بیمارستان ۸سانت باز شده بود هنوز پروندمو تشکیل نداده بودن که دخترم به دنیااومد 

دختربعدیم هم یه ساعت درد خفیف داشتم ولی چون وقتم نبود فکر نمی کردم زایمانه تا زیادشدو تا رسیدم بیمارستان ۹سانت بازشده بود بعد۱۰دقیقه هم زایمان کردم

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

ااره چرا اومدی پرسیدی دخترفک کردم حامله نیستیمن طایمان اولم هیچی نمیدونستم و بدون هیچ استرسی رفتم و ...

حروم باشه پولی بیمارستان خصوصی ازم گرفت منو ۹ ساعت تو اتاق ول کردن فقط چند بار اومد دستور داد فلان کار کن بعد گورشو گم کرد انقد بیخیال بودن بعد اون همه درد من سزارین شدم بچم افت ضربان گرفت. کثافتا مگه کور بودین مگه نمیبینین طرف بعد 9ساعت۴ فینگر هم نشده خب این زایمانش نمیشه دیگه 

از شب قبلش هیچی نخورده بودم اخراش کیک ابمیوه خوردم بعد معلوم شد باید جراحی بشم طلبکار بودن چرا غذا خوردی

اه فحشای  مثبت ۱۸ داره میاد رو زبونم😑 با احترام به کادر درمان با وجدان سایت، بیشتر پرسنل بیمارستان پولشون حلال نیس. از بس رسیدگی نمیکنن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دیگه سومی به بعدش انگاری ماهی کوچولو از تنگ در میاری

ممن خیال میکردم دومی راحت باشه ولی چون سر اولی بخیه زدن

بازم زایمان سخت و با برش و بخیه بود

از بخیه و یرش فراری بودم 

ولی حالا ک 7ماه میگذره

میفهمم خیلیم عالیه

وگرنه ک زشتو. بزرگ و وحشتناک میشه اونجا ک نباید گفت😂😂

لتفاقا زیباسازی. هم میشه و از قبلم بهتر میکننش

😁😅

حروم باشه پولی بیمارستان خصوصی ازم گرفت منو ۹ ساعت تو اتاق ول کردن فقط چند بار اومد دستور داد فلان ک ...

ککن دو روز درد ضعی داشتم 

ولی اخرش 8شب بستری شدم ،خدا شاهده تا 5صبح تازه 4سانت شدم!!!!!

فکرشو بکن بعد دو روز و نصفی درد تازه 4 سانت.... 

اونم بیمارستان اموزشی ک صدتا دانشجو انگولک کردن منو وو با ههم معاینه دستی ،پدری ازم دراومد ک تا مچ میکردن تو دستای نکبتشونو 

پنبه اغشته به یه کوفتی هی میکردن تو میسوخت فجیح فجیح فجیح

ماماهای اونجا اشغاا بودن

میگم ک فقط مانای همراه بدرد زایمان طبیعی میخوره وگرنه بیمارستان همینکه ان ای سیو نوزادان داشته باشه کفایت میکنه

ووای اشکمو دراوردی. دخترعالی توصیفش کردی فدای شعورتاحسنت احسنت همینه بخداقطعا دردی ک طبیعی داره سزار ...

سزارین اگه خوب پیش بره بدنت بسازه باهاش خیلی خوبه 

ولی خدا نیاره روزی که سزارین بشی و بدنت جوابت کنه

از من بپرس که درد هر دو رو چشیدم

و با قطعیت میگم سزارین (بد و با مشکل ) صدبار بدتر از طبیعیه. 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

تجربه طبیعی ندارم، ولی دختر عمه ام سه تا طبیعی آورده برای دو تا مامای همراه نداشت می گفت ۱۲ ساعت درد کشیدم برای سومی مامای همراه گرفت می گفت ورزش اینا گفت یک ساعته زایمان کردم

هرکسی یه روحیه ای داره من اگه ندونسته و بدون تصور برم و تجذبه سختی داشته باشم خیلی برام بدتره حتی اگ ...

ممعمولا زایمان اول خوبه

چون بدن قوی تره و بنیه داری

ورزش های زایمان انجام میدی؟

توپ پیلاتس حتما بگیر

از اون بزرگا ک روش میشینن و کلی ورزش داره باهاش

و باعث بازشدن لگن و اومدن بچه به سمت پایین میشه 

از 34 افته ب بعد باید انجام بدی

ماساژ. پرینه در نت بزن و انجام بدده از 34 هفته

کپسول گل مغربی از 38 هفته روزی دو بار سوراخ کن و تو دهانه رحم بزار 

و ابزن هایی ک ماماهمراهت حتنا میگه 

ککن دو روز درد ضعی داشتم ولی اخرش 8شب بستری شدم ،خدا شاهده تا 5صبح تازه 4سانت شدم!!!!!فکرشو بکن بعد ...

اوه 2 روز درد؟ یا خدا تنم به لرزه اومد من یکی دوساعت آخر انقد بی حال شده بودم زیر لب میگفتم اینو از تو من در بیارین😭😂 میبینی چقد بدشانسیم ؟ خدایا چی میشد ما هم مث آدم راحت بزاییم اه. انقد بارداری زایمان بعد زایمان عذاب کشیدم از بچه دوم میترسم بدم‌میاد

تجربه طبیعی ندارم، ولی دختر عمه ام سه تا طبیعی آورده برای دو تا مامای همراه نداشت می گفت ۱۲ ساعت درد ...

ببرای من برعکس بود که😂😂😂

ن ربطی نداره خیلی 

والا من سر دومیم خیلی تو بارداری ورزش کزددم خیلی رسیدگی و حین زایمان 

ولی وحشتناک و طولانی بود

لطفا یه کم برام توضیح بده کجاس؟ چه حسی داره اون درد؟ یه کم توضیح بده بتونم تصورکنم

یهو درد شدید مثل پریودی که یوقتایی دل درد میشی ولی نوع خیلی شدیدتر،رفته رفته بیشتر میشه و چند ثانیه میگیره ول میکنه به صورت منظم،یخورده راه‌هایی هست که درد رو کمتر میکنه میتونی امتحان کنی،و در  آخر همین که میدونی درد همیشگی نیست و بچه که به دنیا میاد همه دردهات تموم میشه قابل تحمل میکنه