2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 36260 بازدید | 700 پست
ببین من تا چهارسانت درد خاصی حس نمیکردم!!ازم nst که میگرفتن میگفتن الان انقباض داری! جالبه حس نمیکنی ...

عزیزم منم انقباض داشتم هر ده دقیقه اینا فکر میکردم بچه داره تکون میخوره بعدس فهمیدم انقباضه ...

من سزارین بودم اجازه ندادم معاینم کنند 

ولی برام سوال بود از شما میپرسم بنظرتون دهانه رحم منم باز شده ؟مثل شما ۴ سانت بوده یا فردی فرق میکنه؟

بیمارستانی ک قراره زایمان کنم رایگان میزنن رفتم زایشگاه با خود مسعولش صحبت کردم اتفاقا خودشم توصیه م ...

اگه یه درصد دیدی شرایط سز برات مهیا شده حتما برو 

طلا در برابر جون آدم هیچی نیست 

ماها هم خرج طلامونو به زایمان دادیم

اما اگه شرایطت طبیعی بود 

سعی کن به این فکر کنی اولین نفر نبودی و آخرین نفر هم نیستی 

تکنیک هاتو انجام بده تا انشاالله به سلامتی بچتو بغل بگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از ترس زایمان طبیعی رفتم سزارین اختیاری

وقتی چند قطره خون پریود میشیم چقدر درد میکنه

حالا تو تصور کن جای خون یه هندونه درشت لیاد بیرون

یه بچه یک ساله دارم که بابتش شکر گزارم💚ولی خدایا همین یدونه بسه

من یادم رفته دردش فقط اینو یادمه بعد زایمان تا چند ماه یادش که میفتادم چشام پر اشک میشد..و وحشتناکه..ولی بعدش کلا یهو همه چی تموم میشه و دردشم یادت میره..دردشم تو شکمه..و بعضیا تو کمر حتی پاها

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

من زایمان اولم اپیدورال کردن اصلا دردی حس نکردم ولی دومی نشد اپیدورال کنن ده ساعت عین درد پریودی بود ولی یهو دردم شدید شد خداروشکر  فقط نیم ساعت درد شدید داشتم به حدی که خودمو چند بار کوبیدم به تخت اینقدر جیغ زدم گلوم بعدش درد میکرد اصلا نمیشه توصیفش کرد چون هیچ دردی مشابه اش نیست بعد که زایمان کردم باید دو ساعت میموندم تازه دلم برای اتاق بغلیم سوخت چون بیچاره شش ساعت بود داشت جیغ میزد کلی برای اون هم گریه کردم و دعا میکردم سریع زایمان کنه و راحت شه بعدش با خودم میگفتم چه جوری زنده موندم عین یه کابوس بود اون نیم ساعت 

من یه دختر دارم نه سالشع طبیعی زایمان کرذم..برگردم عقب هیچ‌وقت این حماقتو نمیکنم...ارزوی مرک میکنه ادم..دردش رو به هیچی نمیشه توصیف کرد..زایمان فقط سزارین‌‌تمام....من خواهرم بعذ من دوتا بچه اورد .‌هر ذو سزارین اصلا نزاشتم طبیعی بره

کاش تو سهم من بودی❤️
من دهانه رحمم کوتاهه و نباید زودتر از این ورزشو شروع میکردم خطر زایمان زودرس داشتم

معموما کسایی که احتمال زایمان زودرس دارن سریعتر زایمان میکنن  .تو اطرافیان دیدم.سوره انشقاق رو هم بنویس رو برگه موقع درد ها بخونی  دردت نصف میشه ان شاءالله 

برای من دقیقا دقیقا درد پریودی بود صد برابرش ولی. همزمان درد واژن و فشاری بهت میاد انگار ببخشید دسشویی داری. وختی کیسه آب پاره میشه فکر میکنی جیش کردی. وای از اون روزی که دهانه رحمت باز نشه ولی کیسه ابت پاره بشه میان واژن رو برش میدن .ینی آدم حاضره بمیره اون لحظه . دردی که هنگام خروج بچه هست . و دردی که هنگام خارج کردن جفت . اینارو همه رو رد میکنی میان بخیه بزنن برا من ک بیحسی اصلا تاثیری نداشت . از اینام رد میشی میای استراحت کنی پرستار میاد یک فشاری روی شکمت میندازه که هرچی داخل رحمت مونده بیاد بیرون ک بعدا درد سر ساز نشه. برای همین میگن اون لحظه تمام گناهای مادر بخشیده میشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من حس میکردم واژنم میخاد بترکه لحظه آخر یک ثانیه قبل از خروج بچه از درد حس کردم مردم امااااااا بازم به سزارین ترجیح میدم سزارینمم خوب بود با دکتر حاذق ولی بازم طبیعی رو با همه درداش ترجیح میدم 

..........