2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 52209 بازدید | 700 پست

درد اصلی شبیه درد شدید پریود هست 

لحظه تولد هم مثل یک یبوست بشدت زیاد در حالی که داری دفع میکنی اما بیرون نمیاد🤣 

ولی من تشبیه میکنم به یک تریلی 18 چرخ که اپل چرخ های اپل از روت رد میشه جونت در میاد بعد یکم فاضله داره تا به چرخ های بعدی برسه باز چند لحظه بعد دوباره چرخ بعد رد میشه الی آخر 

اما اصلا نترس بعد از تولد بچه همش تموم میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینو اضافه کنم آخرای پروسه زایمان که بچه وارد کانال  میشه، احساس دفع شدید داری انگار که قراره یه توپ بسکتبال دفع کنی🤧🤧🤧

هر گاه حاکمان دروغ بگویند، باران بند می آید و هرگاه سلطان ستم کند دولت سست و بی اعتبار می شود..امام رضا (ع) امالی شیخ مفید ص ۳۱۰

منم.واقعا پوستم کلفته. ولی خب دردش...تا اینکه خدا یه دردی بهم داد تازگی‌ها که تمام اون دردهای قبلی د ...

جدی چ دردی؟؟ 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

درد پریودی تو کمر و لگن و واژن به صورت همزمان،ولی نه درد معمولی ده برابر درد پریود معمولی، موقعی هم که بچه میخواد بیاد و فاز آخر زایمان بچه قشنگ میاد پایین و خودش حس زور زدن بهت میده جوری که نفست بالا نمیاد دو سه بار زور میدی، بدنیا میاد

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

پام. خونه‌نشین و فلجم کرده و از شدت درد هر لحظه بیهوش میشم و دوباره از درد به هوش میام.

الاهی بگردم چیشده مگههه

من ی سردردی گرفتم بیهوش شدم چن سال پیش فکر کنم از سردرد بیهوش شدم بعد گفتن عفدنت مغزه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

شاید مشکل خاصی داری پیگیری کن. اگه سزارین با آمپول بی حسی داخل کمر باشه ممکنه ولی من با بیهوشی کامل ...

من دکترم تشخیص داد که باید سزارین کنم

آمپول ازکمر تواتاق عمل به محض اینکه زدند توکمرم، یک پام یک دفعه رفت بالا واومد پایین

بعد عمل رو که شروع کردند دیدم تیغ رو روی شکمم حس میکنم، به دکتر که گفتم، گفتن ایشون بیهوش نشده، و بیهوشی عمومی کردند منو

الان فقط کمرم درد میکنه وحشتناک درد میکنه توبارداری ام وقبلش کمردرد اصلا نداشتم الان هنوز نتونستم دستشویی معمولی برم فقط فرنگی استفاده میکنم، بلند شدن برام سخته، کمرم یاری نمی کنه ....

نمیدونم چرا اینطوری شدم میگن ازاون سوزن توکمرم  است 

من تحمل دردم بالاس و آدم نازک نارنجی نبودم!قشنگ با اعتماد به نفس منتظر درد بودم و به خیال اینکه الان ...

خخ🤣🤣🤣🤣مثل من ..میگفتم چند تا زور میزنی و تمام 😭

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

به نظرمن هم زایمان طبیعی هم زایمان سزارین عین ازدواج مثل یک هندونه دربسته است، تا نری وانجام ندی نمی فهمی چطوریه 

برای هرکسی هم یه جوریه

مهم اینه که تمام دردهاش  با دیدن نوزادت از یادت می ره

بدون درد نیست دیدن اون نوزاد خوشگل

دنبال بدون درد نباش 

هرکه طاووس  خواهد 

جورهندوستان  کشد

درد اصلی شبیه درد شدید پریود هست لحظه تولد هم مثل یک یبوست بشدت زیاد در حالی که داری دفع میکنی اما ب ...

تموم چی میشه ،مایی که بواسیر گذاشت رو مقعدمون چی 😂😂😂😂😭😭

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......