2777
2789
عنوان

سن بالا ها

345 بازدید | 14 پست

آخه مگه سن بالا ها چه گناهی کردن ‌انقدر جوونا تحقیرشون میکنن جوونا مگه چه گوهی هستن خودشونم‌اگه توی جوونی سقط نشن نمیرن پیر میشن دیگه آخه چرا داماد ها مادرزادی تحقیرمیکنن عروس ها مادرشوهر روتحقیرمیکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چی شده

هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد 

داماد ندیدم ولی عروس این مدلی زیاااد دیدم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

دور وبرم خیلی تحقیر مادرزن ومادرشوهر میبینم توی فامیلهام ناراحت میشم

عزیز دلم اهمیت نده توجه نکن اصلا و در نهایت خیلی عصبیت کردن مودبانه جوابشون رو بده 

هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد 

دور وبرم خیلی تحقیر مادرزن ومادرشوهر میبینم توی فامیلهام ناراحت میشم

والا دور و بر ما که خیلی احترام و عزت دارن و کلی رو اعصاب دختر و پسر و عروس و داماد رژه هم میرن 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

به خاطر فرهنگ اشتباه و تربیت غلط و خیلی چیزای دیگه هست

بزرگترا از سر دلسوزی خیلی وقتا ایده های اشتباه میدن

جووناهم الان خیلی بیحوصله شدن

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله