2777
2789
مرد وقتی مسولیت زندگی مشترک قبول کرد باید فقط بفکر مشکلات مالی نباشه. ینفر رو وارد زندگیش کرده با هز ...

ایا خانم راضی میشه سالی یه دست لباس بگیره میوه و گوشت نخوره برنج ضعیف و شوهرش روزی ۶ ساعت پیشش باشه 

والا همسر من صبح ساعت 5میره تا 9 شب خدا شاهده بعظی وقتا وسط حرف زدنمون خوابش می‌بره اما هیچ وقت برای من یا بچه ها کم نذاشته تایمی که میاد خونه وقف ماس دیگه از خستگی خوابش میبره 

همش هم میگه ببخشید براتون کم‌میزارم یا میاد میگه تو هم کار خونه کردی خسته ای تو سفره انداختن جمع کردن ظرف شستن گاهی کمک میکنه

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من خونه داره ماشین خیلی خوب داره دو تا شغل داره ماهیانه ۵۰ تومن به من میده هر شب میاد خونه با چند کیسه خوراکی و تنقلات اما در عوض ن تعطیلی نه مسافرت نه مناسبت نه مهمونی نه مجلسی نه بیرون رفتن دو نفری هیچی خو سگ برینه تو این زندگی بعضیا از مردا هم کار کردن بهونشونه اسی 

ایا خانم راضی میشه سالی یه دست لباس بگیره میوه و گوشت نخوره برنج ضعیف و شوهرش روزی ۶ ساعت پیشش باشه

سالی ی دست لباس میوه و گوشت هم نخوره برده گرفتی؟ والا برده ها هم غذا میخوردن 

چه منتی میذاری یذره کار میکنی بدم اومد مرد اینقدر لوس 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
همسر من خونه داره ماشین خیلی خوب داره دو تا شغل داره ماهیانه ۵۰ تومن به من میده هر شب میاد خونه با چ ...

شما راضی هستی ۵۰ را قطع کنه فقیر بشه و روزی ۸ ساعت تو خونه باشه و با شما حرف بزنه و فیلم ببینه با شکم گشنه 

اولا که توی همه چی باید اعتدال باشه. وظیفه اصلی مرد اول فراهم کردن آرامش و محبته بعد آسایش و مسائل دیگه

فکر کردین الان قشر متوسط و پایین خیلی بیشتراز اینا هزینه میکنن؟  

شماحس بی ارزشی بهش نده تا ایشونم بیشتر درکت کنه یعنی چی تو عمرش ۲ ساعتم کار نکرده 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
سالی ی دست لباس میوه و گوشت هم نخوره برده گرفتی؟ والا برده ها هم غذا میخوردن چه منتی میذاری یذره کار ...

خب با این حقوق ها ۲۰ مرد همین میشه.مجبوره تا نصفه شب کار کنه تا کیفیت زندگی بره بالا.

محبت کردن کاری به کار کردن نداره

کم کاری خودتون رو گردن مشغله کاری نندازید

شوهر من۱۷ ساعت سرکاره

ولی همون یک ربعی که برای نهار وقت داره گاهی زنگ میزنه چند کلمه با بچه ها حرف میزنه گاهی یه پیام میده

یه ویس ده ثانیه ای فرستادن وسط کار وقتی از شما نمیگیره ولی روز خانومتون رو میسازه

سلام عزیزم روزت بخیر (خیلی سرم شلوغه خسلی دوستت دارم و به یادتم)باور کنین همین یه جمله کافیه

خب اگه مرد بهترین غذا لباس ماشین خانه برا زن فراهم کنه و روزی ۱۵ ساعت کار کنه گناه کرده

نه چه گناهی ولی تو این خانواده ای که من هستم روزی همینقدر سرکاره ولی نه ماشین نه لباس نه غذای خوب که اینا همش برمیگرده به شغلی که داره