2777
2789
خب بزار بره کار کنه تو جامعه فعال باشه تا درک کنه هم خدا رو میخواید هم خرما رو وقتی کنارهمید حق داره ...

واقعا اینا درک نمیکنن خانمایی که درعین متاهلی ،تنهاتر از مجردا هستن. انگار دختر خونه ی پدرش خورد وخوراک نداشته که ازدواج کنه،یکی فقط مایحتاج زندگیشو مهیا کنه،وممنونش باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا اینا درک نمیکنن خانمایی که درعین متاهلی ،تنهاتر از مجردا هستن. انگار دختر خونه ی پدرش خورد وخو ...

فکر کردی مرد دوست داره مثل خر کار کنه و از زندگی چیزی نفهمه

خانم می تونه به جای ماهی ۴۰ با ماهی ۲۰ زندگی کنه روزی ۷۰۰ با بچه اگه می تونه بسم الله دیگه میشه سالی ...

قبول دارم با اون حجم از کار و استرس شب ک میان خونه سخته ولی خب حداقل بزارن خانم بهش توجه کنه و از توجهش لذت ببرن بزارن خانم انرژی و محبتشو تخلیه کنه نه که غر بزنن نه برو اونور یا همون یکی دوساعت هم سرشون تو گوشی باشه

خانم هم با کارای خونه و بچه‌ داری و ... خستست 

اکثرا هم کار هم میکنن کنارش 

دلیل منطقی ای نی

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

همونجور ک شما از زن انتظار عروسک و کلفت و مادر و معشوقه دارید ک هروز تمیز و خوشبو باشه برق بزنه بوی بهشت بده کارای خونه و غذا و بجه ها و خرید و .... به راه باشه و تو رابطه ام هیچ کمبودی نداره و جیزای نامتعارفم ازش میخوایید

البته خداروشکر اینا مشکل من نیس ولی مشکل خیلیاس

گفتم زبونتو کوتاه کنید

فکر کردی مرد دوست داره مثل خر کار کنه .مجبوره

مرد وقتی مسولیت زندگی مشترک قبول کرد باید فقط بفکر مشکلات مالی نباشه. ینفر رو وارد زندگیش کرده با هزار آرزو و احساس، نباید به بهانه مشغله کاری روح وروان شریک زندگیش رو نابود کنه وفقط راضی باشه خورد وخوراکش مهیا س

ماهی ۲۰ تومن هزینه ی ماهانه ی ی دختر مجرد هم نمیشه چه برسه بخواد خرج زندگی ی خانواده باشه منت نذار سر زنت

بعدشم زور بازوتون الکی که زیاد نیست والا ما زنا هم همین ساعتا کار میکنیم خیلیامون ولی با اینکه نصف شما قدرت بدنی نداریم، شکایت نمیکنیم و نمیایم تو خونه بشیم برج زهرمار

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤