2777
2789
خانم می تونه به جای ماهی ۴۰ با ماهی ۲۰ زندگی کنه روزی ۷۰۰ با بچه اگه می تونه بسم الله دیگه میشه سالی ...

شما آقایی ؟

همین که اینجایی یعنی خودت نمیخوای به خانم محبت کنی 

بجای درد و دل با خانما نی نی سایت با خانومت درد و دل کن 😂

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرقی نداره چه رفاه باشه چه نباشه مرد جماعت زبونش درازه فقط کافیه لب باز کنیم اونی که نداره مث استارت ...

میدونم عزیزم. میگم حداقل شاید بتونی با یه سفر دو سه روزه یه ذره حال وهوات عوض بشه هرچند که گاهی بیشتر حسرت به دل آدم میمونه. حالا اونایی که نه پولی دارن خرج خانمشون بدن و نه محبت و توجه ای؟ فقط میگن خسته کار هستن

فرقی نداره چه رفاه باشه چه نباشه مرد جماعت زبونش درازه فقط کافیه لب باز کنیم اونی که نداره مث استارت ...

اره از یطرفم تا اعتراض کنی زبونشون درازه که چی کم گذاشتم برات؟منت هم میزارن

چون دائم یکی خرج شون رو داده اگه برن بیرون کار کنن اونوقت مردا رو هم درک میکننخودم به عنوان دختر فقط ...

خانم های خانه دار هم کار میکنن آشپزی و بچه داری و تمیزیخونه و طرف و ظروف شستن و رسیدگی به درس بچه ها و تربیت بچه ها و… 

من خودم شبا ساعت ۲شب جنازم میوفته رو بالش یه روز تعطیل و استراحت ندارم شبانه روز درگیر بچه ها خونه و زندگی هستم شوهرمم که میاد باید تاج سرمون بزاریمش تابه آقا بر نخوره

همسر من خونه داره ماشین خیلی خوب داره دو تا شغل داره ماهیانه ۵۰ تومن به من میده هر شب میاد خونه با چ ...

دقیقا زندگی منو تعریف کردی

شوهر من شغل خوب درآمد خوب

خودم هم کار میکنم

اما همه جا تنها هستم چون آقا وقت نداره وقتی هم هست میخواد بخوابه

مهمونی _ عروسی _ عزا _ تفریح و مسافرت

تو مریض و خوشی و ناخوشی

خرید رفتنی و خونه بودنی همیشه تنها هستم

خوب اگر قرار بود تنها باشم خونه بابام بودم حداقل آقا بالا سر نداشتم که بگه چی بپوش و چی نپوش

کجا برو و کجا نرو

با کی برو و با کی نرو

به فکر شام و نهار یه آقا بالا سر نبودم

به فکر اینکه خونه تمیز و مرتب باشه نبودم

هزاران چیز دیگه 

خب مرد چی کار کنه اگه نصف این کار کنه خانم می تونه توقعات را بیاره پایین و به جای ماهی ۴۰ با ماهی ۲۰ ...

دقیقااا احسنت ..یکمم هم زن باید خوددار باشه .همش که نمیشه توقع کنه از همسرش ‌بیا ناز منو بکش .باید موقعیت شناس باشه ..اینجا دیدم مرده خستس سرش درد می‌کنه .تا از در خونه اومده داخل زنه رفته سر منبر که اره توجه نمیکنی خرجی نمی‌دی حرف نمی‌زنی ننت اینجور خواهرت  اونجور....هزاران بار روانشناسان گفتن وقتی مرد از بیرون میاد تا نیم ساعت بجز حال خودش هیچ سوالی ازش نپرسید بزارید مغزش آروم بشه از شلوغی سرکار ..بعد به میوه یا شام بیارید شکمش سیر بشه .جون بگیره بعد درخواست بدید ..اون وقته که می‌بینید به نفع شما همیشه همه چی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

سالی ی دست لباس میوه و گوشت هم نخوره برده گرفتی؟ والا برده ها هم غذا میخوردن چه منتی میذاری یذره کار ...

کاربریش که زن زده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دقیقااا احسنت ..یکمم هم زن باید خوددار باشه .همش که نمیشه توقع کنه از همسرش ‌بیا ناز منو بکش .باید م ...

عزیزم اینایی که شما فرمایش کردید رو بچه ۳ ساله هم میدونه،بحث خیلی از خانما در این حد سطحی که شما میگید نیست.

عزیزم اینایی که شما فرمایش کردید رو بچه ۳ ساله هم میدونه،بحث خیلی از خانما در این حد سطحی که شما میگ ...

چون شما زیر ۳سالی خواستم یادآوری بشه  و جلوی بچه ی ۳ساله بیسواد به نظر نرسی عزیزم 😏😏😏🤣🤣🤣🤣

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو