2777
2789
خب مرد چی کار کنه اگه نصف این کار کنه خانم می تونه توقعات را بیاره پایین و به جای ماهی ۴۰ با ماهی ۲۰ ...

مردی که نخواد محبت کنه ۲۴ ساعتی هم خونه باشه محبت نمیکنه

مردی هم که بخواد محبت کنه از راه دور با کلام و صحبت زیبا محبتش و میرسونه

یکیش شوهر خود من ۲۰ تومن هم هذینه زندگی ما نیست

خودم هم پا به پاش کار میکنم و کمک حالش هستم تو مخارج زندگی

اما دریغ از یک زره محبت

یه کلام هم صحبت نمیکنه محبت سرشو بخوره

صحبت کردنی جوری صحبت میکنه که انگار آمده جنگ تن به تن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما راضی هستی ۵۰ را قطع کنه فقیر بشه و روزی ۸ ساعت تو خونه باشه و با شما حرف بزنه و فیلم ببینه با شک ...

من نمیگم کار نکنه اما میگم میتونه ساعت کاریش و کمتر کنه لااقل ی پنجشنبه جمعه رو به منم نه به خودش استراحت بده 

ربطش بهم؟ قرار نیس مرد از جلو در خونە تا وقت خواب ی ریز قربون خانوم برە ک،

ب درک مرد برمیگردە ک جنس زن و بشناسە و بدونە ی حرف محبت امیز،ی کمک کوچولو،ی پرسیدن حالش،گوش دادن فعال ب حرفاش،ی ساعت تحمل و نگە داشتن بچە ها

ب جای هی از این شبکە ب اون شبکە حرف زدن با خانومش و...

حس توجە خانومش تامین میشە

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم فستیوال انار در هلبجە کوردستان عراق ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

خب مرد چی کار کنه اگه نصف این کار کنه خانم می تونه توقعات را بیاره پایین و به جای ماهی ۴۰ با ماهی ۲۰ ...

خانما توجه خاصی نمیخوان خرید یه شاخه گل یه پیامک محبت امیر یه تلفن وسط کار یه بوس بغل موقع ورود خونه

مردی که خستگی و بهانه کن و این کارا رو نکن یعنی نکیخواد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تو رو خدا شعار ندید۹۹ درصد زنای ایرانی بیشتر از حدشون برا مرداشون فداکاری کردن.

این نظر زنهاست.

مردها هم میگن خیلی برای خانواده شون از خودگذشتگی میکنن.

شما زنها فقط خودتون رو میبینید.

مردی که نخواد محبت کنه ۲۴ ساعتی هم خونه باشه محبت نمیکنهمردی هم که بخواد محبت کنه از راه دور با کلام ...

اینایی که نکشیدن این درد رو نمیفهمن فقط شعار میدن

انگار ما هالو وبیسواد وطلبکاریم از مردا، نمیدونن که کمترین حقمون رو میخایم گدایی کنیم ازشون

از یه طرف میگم خانم گناه داره اونم دلش محبت میخواد از طرف دیگم خودم یه مدت شاغل بودم شوهرم باهام حرفم میزد میخواستم بزنم تو دهنش با اینکه کارم سبک بود بی نهایت خسته میشدم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...