2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوان و نمیخوام به اونجا برسه دلم خیلی شکسته ازش و صاف هم نمیشه باهاش میخوام ببنم حق با کی؟

صدر در صد حق با بچه هاست. 

اگه بچه ها راضی نباشن، مادرشوهرت تو خونه ی غصبی داره نماز میخونه و باطله تمام عباداتش

منم دارم شکرگزاری میکنم تا از خونه مادر شوهرم بریم خواهر شوهر بسیار موذی و اعصاب خورد کن و فتنه گری دارم 

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
منن شرایط مشابه و بدتر ازشما دارم لطفا دعام کن صلوات برات فرستادم

عشقم برات صلوات فرستادم انشالله نجات پیدا کنی

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

همسرت باید محکم وایسه و بهشون بگه

بگیدخونه رو بفروشیم و آپارتمان چند طبقه آسانسوردار بگیریم همسرت بگه خودم کارهای خرید و فروش آپارتمان جدید و انجام میدم. احتمالا از اینکه از پیشش برید میترسه 

بهش بگو شوهر من یتیمه و پدر نداره و هر کی مال یتیم و بهش نده توی آتش جهنم میسوزه

حق با اون خانم هم اگر نباشه،  بلاخره آدم تو سن بالا کلا نسبت به تغییرات بزرگ حساس هست.  ترس داره.  شما اگر خیلی اذیت هستی اینحا رو بده اجاره،  برو جای دیگه اجاره کن.  اکثر افراد تا مادر هست تقسیم نمیکنن.  یعنی سمت خانواده ما که اینجور بود. 

به نظرم بیشتر احساس وابستگی و شاید ناامنی داره.  شما هث که لنگ نیستین