2777
2789

اون طبقه چهارم که شما توش زندگی می‌کنید به اسم همسرتونه؟

به نظرم از همون اول اشتباه کردین که اومدین با مادرشوهر تو یه آپارتمان ساکن شدین...همون اول اگه میرفتین مستاجری خیلی بهتر بود...حتی اگه اون واحد به اسم شما بود میتونستین اونجا رو اجاره بدین...

الانم دیر نشده اگه واحد به اسم همسرتونه میتونید از اونجا جابجا بشید و اونجارو اجاره بدید

اما اگه فقط مشکلتون با پله هاس و دوس ندارید جابجا بشید به نظرم آسانسور بزارید...

ولی اگه کل آپارتمان به اسم مادرشوهرتونه خدایی بی انصافیه که بخاد بخاطر شما کل خونه رو بفروشه ارث بچه هارو بده

شاید اصلا به اون خونه وابستگی داره نمی‌تونید اجبارش کنید که حتما بفروشه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه بمنم بگو منم بتونم برم

صبح ها که از خواب بلند میشی تو یه دفتر می‌نویسی که خدایا سپاسگزارم که به خوبی و خوشی از مادرشوهرم جدا شدم باید فعل آخر جمله هات نه ماضی باشه نه مضارع باید بنویسی انجام شده انشالله که میشه

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
اون طبقه چهارم که شما توش زندگی می‌کنید به اسم همسرتونه؟به نظرم از همون اول اشتباه کردین که اومدین ب ...

نه پدر شورم قبل فوت زبونی جلوی مادر شوهرم گفت که برای شوهرم هست این طبقه.

هنوز بعد 10سال انحصار وراثت نکردن بنام همون پدر شوهرم هنوز

نه پدر شورم قبل فوت زبونی جلوی مادر شوهرم گفت که برای شوهرم هست این طبقه.هنوز بعد 10سال انحصار وراثت ...

اگه بخاید قانونی جلو برید که خونه واسه شما نیس

چون قانون،مدرک و سند میخاد

به نظرم قید اونجا رو بزنید فعلا

از کجا معلوم فردا خواهر و برادرای شوهرتون اونجا رو بدن به شما؟

همون اول می‌رفتید مستاجری قطعا شوهرتون تحت فشار قرار می‌گرفت وام و..می‌گرفت خونه میخریدین

اگه بخاید قانونی جلو برید که خونه واسه شما نیسچون قانون،مدرک و سند میخادبه نظرم قید اونجا رو بزنید ف ...

دریغ از عمر رفته.نه خواهر شانس من طرف زندس میده به بچه هاش مال من اینجوری در اومده واگذارش کردم بخدا 

دریغ از عمر رفته.نه خواهر شانس من طرف زندس میده به بچه هاش مال من اینجوری در اومده واگذارش کردم بخدا

درکت میکنم عزیزم

منم همیشه میگم خدا منو محتاج خونواده شوهرم نکنه

خداروشکر پدرشوهرم هیچی نداره نه موتور نه ماشین ،خودشم مستاجره فقط یه حقوق بازنشستگی داره 

فکر کن دو سال پیش ما دستمون خیلی تنگ بود اونموقع یه موتور داشت که میخاست موتورشو بفروشه

شوهرم گفت پولشو بده به من ،من بعدا بهت برمیگردونم

انقد نامرده نداد...شوهرم از داداشم گرفت