2777
2789
عنوان

برم پیوی پسره(همکلاسیمه)❓

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 38 پست
دانشگاه جو اش فرق داره بذار خیالتو راحت کنم تو خودتم بخوای نمیتونی دوست پسری گیرت بیاد و حتی اون پسر ...

این حرفا ینی چی دقیقا؟جنبه نداری ینی چی؟😐

من ی سوال کردم راهنمایی خواستم چ معنی داره توهین میکنین؟

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

این حرفا ینی چی دقیقا؟جنبه نداری ینی چی؟😐من ی سوال کردم راهنمایی خواستم چ معنی داره توهین میکنین؟

توهین نکردم، این تفکرات واقعا بچه گانه هست خب منم جواب راهنماییتونو دادم، جوابش اینه کسی فکری نمیکنه و حاصل تفکراتی هست که یک عمر جدا از جنس مخالف بودید، در هرصورت چیزی نمیشه گفت، اگه فکر میکنی توهم ورشون میداره نفرست باید تجربه بدست بیاری تا متوجه حرفام بشی

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشخصه همسن این خانم هستی و بچه هستید و ورودی جدید هستید، چیزی نمیشه گفت چون هنوز توی بچگیتون هستید ج ...

😂😂 دیگه وسطاشم چهار سال همگی با هم همکلاسی هستیم مطمئن باش تا الان خیلی‌هاشون رو شناختم 

اگه مثل خیلیا دنبال این مسخره بازیا بودم به جای انتقاد کردن طرفدارشون بودم 

مورد داشتیم پسره با دو سه تا از دخترای کلاس خودمون رل زده بود

هر ترم با یکی😂

بهش برخورده چرا فکر میکنی همجنساش هولن😂

خب واقعیته😂بعضیا ممکنه فکر بد کنن

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

این خوبه همینو میگمولی اگ بگم اقایون زشت نیس؟اخه اینا همشون ۱۸ سالشونه

نه

برا احترامه 

پس بگی پسرای کلاس ؟؟؟

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

نهبرا احترامه پس بگی پسرای کلاس ؟؟؟

درسته

بگم برای بقیه پسرا بفرستین چی؟

یا بگم اقایون؟

درستهبگم برای بقیه پسرا بفرستین چی؟یا بگم اقایون؟

میتونی بگی من برای دخترای کلاس فرستاده م شما هم لطف میکنین برای بقیه ی دوستان بفرستین.

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃