2777
2789
عنوان

برم پیوی پسره(همکلاسیمه)❓

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 36 پست
بگو سلام خوب هستید بعدش لینک و بفرست همین

بگم خوب هستید زشت نیس؟

اگ بگم (سلام وقت بخیر)چطوره؟

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

سلام وقت همگی بخیر لینک گروه .... لطفا همگی عضو شید

پیوی میخوام بفرستم برا چی بگم همگی!؟

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اینم خوبه همینو بگو

مرسیی

میخوام بگم برای بقیه پسرا هم بفرسته چیبگم ک محترمانه باشه؟

اونی که بخواد جو بگیرتش بچه هست بذار بگیرتش، بیشتر شما دخترا توی این افکارید انگار، دانشگاه جوش فرق ...

اتفاقا برعکس ما تو کلاسمون پنجاه نفر پسر پنجاه نفر دختریم....غیر از اینکه از پی وی چهار پنج تا دختر رفتن بعضی پسرا له طور همزمان با جزئیات کامل همون روز اطلاع داریم از حرفایی که بین پسرا زده میشه هم خبر داریم

بگو سلام وقتتون بخیر 

لینک گروه درس .... هست، لطف میکنین برای بقیه ی آقایون کلاس هم بفرستین.

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

مرسییمیخوام بگم برای بقیه پسرا هم بفرسته چیبگم ک محترمانه باشه؟

بگو اگه زحمتی نمیشه به بچه های کلاس هم بفرست(پسرا)

یا بگو بی زحمت به آقا های کلاس هم بفرس 

نمیدونم🤣🥲

بگو سلام وقتتون بخیر لینک گروه درس .... هست، لطف میکنین برای بقیه ی آقایون کلاس هم بفرستین.

این خوبه همینو میگم

ولی اگ بگم اقایون زشت نیس؟اخه اینا همشون ۱۸ سالشونه

بگو اگه زحمتی نمیشه به بچه های کلاس هم بفرست(پسرا)یا بگو بی زحمت به آقا های کلاس هم بفرس نمیدونم🤣🥲

بازم ممنون😂

من خودم اگ یکی از پسرا بیاد و لینک گروه درسیمو بفرسته هیچوقت فکر بدی نمیکنم ولی خب تفکرات باهم فرق م ...

دانشگاه جو اش فرق داره بذار خیالتو راحت کنم تو خودتم بخوای نمیتونی دوست پسری گیرت بیاد و حتی اون پسر هم بخواد دنبالت باشه هم نمیتونه، دانشگاه محل دوستی نیست کسیم فکری نمیکنه، شما زیادی توی این افکار مشخصه هستی و جنبه نداری، گرچه ترم اولی هستی و هنوز توی بچگی خودتی نمیشه چیزی گفت باید زمان بگذره یاد بگیری

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

فکر کردم گروه قبلی میفرستیبگو...سلام وقت بخیر لینک گروه درسی ... لطفا به بقیه بچه ها هم اطلاع بدین ع ...

ممنون از راهنماییت

میخوام فقط واس پسرا بفرسته چجوری بگممم

اتفاقا برعکس ما تو کلاسمون پنجاه نفر پسر پنجاه نفر دختریم....غیر از اینکه از پی وی چهار پنج تا دختر ...

مشخصه همسن این خانم هستی و بچه هستید و ورودی جدید هستید، چیزی نمیشه گفت چون هنوز توی بچگیتون هستید جا داره تا دانشگاه رو با محل دوست یابی اشتباه نگیرید، هرچی تو میگی دختر جان

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁