2777
2789
عنوان

من سقط کردم مادرم اومده خونمون فقط میخوره هیچ کمکی نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونشون چیزی برا خوردن پیدا نمیشه اصلا

اخیلی گناه داره عزیزم خب مامانته دیگه ببین وقتی کسی نیس بهش بده بخوره خیلی ثواب داره بخدا حالا کار نکنه بزار بحساب همون شیری که بهت داده گلم مادرت دیگه 

اه ول کن همون بهتر کسی نباشهچه مادر چه مادرشوهربعدش انقد حرف و حدیث درست میشه که نمیشه جمعش کردببین ...

خداییش خود اسی هم زیادی لوسه

اینو منی میگم که دوتا بچه سقط کردم

آره بابا،برای کار اونا هم اینجوری زبون منم درازه

البته من تو بیمارستان خواهرم همرام بود

خیلی هم اصرار کردن بمونن خونه پدرم

دنیا به آخر برسه خانوادم جز یه وعده سالی یکبار

خونه داماد نمیان

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ببین من خودمم مثل شما همه کارامو خودم میکنم.با اینکه همسر و خانوادم خیلی همراهم هستن. ولی شما اینو ج ...

منظورم رو بد فهمیدی عزیزم 

فقط خواستم بهش بفهمونم نیازی به اینکه اینهمه دورش جمع بشن نداره خودش می‌تونه کاراشو بکنه 

اگه هم واقعا نیاز داره می‌تونه سکوت کنه 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
پاشو خودت جمع کنمن ۱۶ هفته سقط کردم۲۲ هفته هم سقط کردمدراصل زایماناز همون بیمارستان اومدم خونه خودمک ...

منم میخواستم همینو بگم 

سابقه سقط ندارم ولی دومین بچه از بیمارستان که اومدم رفتم حموم خودم و بچمو شستم بعد شام پختم هم مادرم پیشم بود هم مادرشوهرم !!!! 

هر دو میخوابیدن منم با دو تا بچه مهمون داری میکردم 

الان تو سومی قصد دارم کسی نیاد کمکم این سنگین تره 😂😂😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بگو حالم خوبه همه رو بفرست برن،،،من دیشب سقط کردم امروز دو تا بچه رو راه انداختم برن مدرسه فقط نهار ...

از فردا بری سرکار ؟ 

عزیزم بهتره استراحت کنی حداقل یک هفته 

کورتاژ شدی ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پاشو خودت جمع کنمن ۱۶ هفته سقط کردم۲۲ هفته هم سقط کردمدراصل زایماناز همون بیمارستان اومدم خونه خودمک ...

من بخدا حاظرم برن از دست همشون ب ی نوعی کلافه شدم میزبانو تو این حال تنها بزارن بهتر از اینکه تو این حال ب فکر شکم خودشون باشن و شکمشونو سیر کنن

منم میخواستم همینو بگم سابقه سقط ندارم ولی دومین بچه از بیمارستان که اومدم رفتم حموم خودم و بچمو شست ...

همون والا

گاهی باید رک بود

من هم از لحاظ جسمی

هم روحی خیلی خوب درکش میکنم

پس دیگه بقیش بهانس

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

سقط شد الان هفت روزه اینجان دهانه رحمم باز شد بچه دسته گلم سقط شد

سونو رفتید ؟ بقایا نداشته باشید یه وقت که خیلی خطرناکه 

من ۵۰ روز خونریزی داشتم شدیدددد😔 دکتر دستور کورتاژ نمی‌داد می‌گفت با قرص بزار دفع بشه آخرم خودم رفتم بیمارستان کورتاژم کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو حالم خوبه همه رو بفرست برن،،،من دیشب سقط کردم امروز دو تا بچه رو راه انداختم برن مدرسه فقط نهار ...

ول کنا

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم