کاش لاقل تو جمع ابرو داری بکنه آبرومو برده مادر شوهرم در طول روز فقط دو تا تخم مرغ و پنیر میخوره و کار میکنه
برعکس مادرم هیچ کاری نمیکنه بقران سره سفره سه یا چهار بشقاب غذا میخوره بخدااا لاقل تو جمع مراعات نمیکنه ابروم حفظ شه لاقل کم بخوره زیاد کار کنه دست به سیاه سفید مطلقاااا نمیزنهه اصلاااا فقط سه چهار بشقاب غذا میخوره بعد سه چار بشقابم وقتی تعارف میزنن بازم مایلع که بخوره خیلی خجالت ردم مادرم خیلییی مهربونو ساده و دستو دلبازه تو این دنیا هم خوشی ندیده ولی واقعا دیگه داره حرصم درمیاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پاشو خودت جمع کنمن ۱۶ هفته سقط کردم۲۲ هفته هم سقط کردمدراصل زایماناز همون بیمارستان اومدم خونه خودمک ...
منم میخواستم همینو بگم
سابقه سقط ندارم ولی دومین بچه از بیمارستان که اومدم رفتم حموم خودم و بچمو شستم بعد شام پختم هم مادرم پیشم بود هم مادرشوهرم !!!!
هر دو میخوابیدن منم با دو تا بچه مهمون داری میکردم
الان تو سومی قصد دارم کسی نیاد کمکم این سنگین تره 😂😂😂😂
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم