2777
2789
عنوان

من سقط کردم مادرم اومده خونمون فقط میخوره هیچ کمکی نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 71 پست
ابروم میرع چشم میزارندرضمن پدر مادرم از همون اول فقیر بودن چیز خاصی برای خوردن پیدا نمیشد خونشونالان ...

خب بگو بره خونش پاشو خودت کاراتو بکن 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرم و خواهرم درست میکنه مادرم فقط تغذیه میکنه

میگی فقیر هستندگناه داره ولی خب ازش درخواست کمک کن اگرم میبینی اوکی نیست بفرست برن دیگه بهترراز حرص خوردنه

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏

پاشو خودت جمع کن

من ۱۶ هفته سقط کردم

۲۲ هفته هم سقط کردم

دراصل زایمان

از همون بیمارستان اومدم خونه خودم

کسی هم پیشم نبود

میدونم حال روحی و جسمیت خوب نیست

ولی واقعا تو هم از طرفی داری زیاده روی میکنی

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

مادر شوهرم و خواهرم درست میکنه مادرم فقط تغذیه میکنه

حسودیم شد

خداشناس بده

من برای سقط هام خانواده شوهرم حتی یه زنگ هم نزدن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ده هفتگی که چیزی نیستمن 16هفته بودم

کورتاژ شدی یا خودش سقط شد ؟ 

چون تو این سن خودش فک نکنم سقط بشه 

چند روزه؟ 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
ابروم میرع چشم میزارندرضمن پدر مادرم از همون اول فقیر بودن چیز خاصی برای خوردن پیدا نمیشد خونشونالان ...

اگر اینجوریه خوب بذار اون بنده خدا بره سر زندگیش  

من سر زایمانم فقط یک روز گذاشتم مامانم بیاد کمک بعدش گفتم برو به زندگیت برس وظیفه ای نداری . همون یک روز هم وقتی خانواده همسرم شام اومدن خونه ام همسرم نذاشت مامانم آشپزی کنه گفت غریبه نیستن . تن ماهی و الویه خرید گذاشت توی سفره 

تواین اوضاع مهمونی هم دارین؟اخه گفتی توجمع آبرو داری نمیکنه

کلافه شدم کاش همه جم کنن برن میزبان تو این وضعیت بیشتر حرص میخوره از دست بقیه 

بقران همه عطیقه هستن

مادر شوهرم یجور افراطیه که تو این ده روز حتی ی ثانیه هم منو تنها نگذاشتع اینجا میخوابه

بابام دو روز اول اومد بعدش دیگه اصلا نیومد خواهرامم همینطور جز خواهر بزرگم برادرم تا الان اصلا نیومده

مادرم فقط سع چار بشقاب برنجو خورشت میخوره انگار عیچی از دنیا نمیدونه فقط میخوره حتی ی قاشق هم جابجا نمیکنه دیگه بریدم

کاشکی مادرمن زنده بود که میومد چند روز پیشم میموند بال درمیاوردم

من نمیگم که مادرم خدای نکرده بمیره من ماذرمو بیش از اندازه دوست دارم ولی نه حرف میزنه ن کار میکنه و نه هیچ چیزی فقط میخپره

حسودیم شدخداشناس بدهمن برای سقط هام خانواده شوهرم حتی یه زنگ هم نزدن

اه ول کن همون بهتر کسی نباشه

چه مادر چه مادرشوهر

بعدش انقد حرف و حدیث درست میشه که نمیشه جمعش کرد

ببین خاطره اون درد ها یادت می‌ره ولی اون درگیری ها و حرف و حدیث ها که پیش میاد اثر بدش هیچ وقت از ذهن آدم پاک نمیشه

میبینی که برای اسی هم حرف و مشکل پیش اومده

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

کلافه شدم کاش همه جم کنن برن میزبان تو این وضعیت بیشتر حرص میخوره از دست بقیه بقران همه عطیقه هستنما ...

اگه میگی مادرت اینا فقیرن ندارن طفلی ها خب درک کن ی مدت نخورده طفلک برا همین میخوره زیاد سخت نگیر 

چند روزه سقط کردی و چند هفته بودی ؟ من ۱۰ هفتگی سقط کردم فقط روز اول و دوم همسرم مرخصی گرفت خونه بود ...

ببین من خودمم مثل شما همه کارامو خودم میکنم.با اینکه همسر و خانوادم خیلی همراهم هستن. ولی شما اینو جای دیگه نگو. چون هم بدن با بدن فرق میکنه و توانایی هر کس متفاوته.هم بقیه براشون توقع پیش میاد و ممکنه ب عروس یا دخترشون بگن  ک چطور فلانی و فلانی خودشون تنها بودن ولی تو خودتو زدی ب مریضی و ...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من نمیگم که مادرم خدای نکرده بمیره من ماذرمو بیش از اندازه دوست دارم ولی نه حرف میزنه ن کار میکنه و ...

همه رو مرخص کن برن خونشون

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport