2777
2789
عنوان

من سقط کردم مادرم اومده خونمون فقط میخوره هیچ کمکی نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 74 پست
من بخدا حاظرم برن از دست همشون ب ی نوعی کلافه شدم میزبانو تو این حال تنها بزارن بهتر از اینکه تو این ...

رک به مامانت بگو

بگو مادر بابایی تنهاس

زیاد زحمتت دادم

ببخش اگه اینجا اذیت شدی و معذب بودی و...

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ببخشید میپزسم اگه اذیت میشی جواب نده ولی بچه رو دیدی ؟؟ کامل شده بود؟؟

اره عزیزم همه چیز داشت ناخن دست پا صورت تمه چیز فقط مونده بود بزرگ شه استخون بود گوشت نداشت قرمز رنگ بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ۶هفته بود،،،،مرخصی نمیدن مجبورم برم

خونریزی شدید ندارید؟ 

پس خودتون رو تقویت کنید حداقل اونجا ضعف نکنید 

سونو هم برو که مطمئن بشی چیزی نمونده باشه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
اخیلی گناه داره عزیزم خب مامانته دیگه ببین وقتی کسی نیس بهش بده بخوره خیلی ثواب داره بخدا حالا کار ن ...

مادر شوهر غذا درست کنه زحمت بکشه مادر زن بخوره اگر برعکس بود همچین حرفی میزدبد 

اره عزیزم همه چیز داشت ناخن دست پا صورت تمه چیز فقط مونده بود بزرگ شه استخون بود گوشت نداشت قرمز رنگ ...

آخ ننه😭😭😭

بمیرم براش

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خونریزی شدید ندارید؟ پس خودتون رو تقویت کنید حداقل اونجا ضعف نکنید سونو هم برو که مطمئن بشی چیزی نمو ...

دیشب تا خود صبح خون ریزی داشتم ولی از صبح دیگه لکه،،،اره باید به خودم برسم دیگه جون ندارم

اخیلی گناه داره عزیزم خب مامانته دیگه ببین وقتی کسی نیس بهش بده بخوره خیلی ثواب داره بخدا حالا کار ن ...

قربونت برم میدونم الان شرایط فرق داره اگه کسی نبود باز یچیزی

تو این موقعیت باید کمتر مصرف کننده باشن بیشتر کار کننده لاقل وقتی جلو دید هستند

مادرم سه چار بشفاب میخوره ی قاشقم جابجا نمیکنه خب زشته دیگه

اره عزیزم همه چیز داشت ناخن دست پا صورت تمه چیز فقط مونده بود بزرگ شه استخون بود گوشت نداشت قرمز رنگ ...

الهی خدا صبرت بده فداتشم ایشالا بزودی جاش سبز میشه ، اینم حکمت خدا بوده 

خدایا همون که میدوني 💕

پس دختر بود خدا انشالله بهت ی بچه خوب وسلامت دیگه بهت میده عزیزم انشالله هر چه زودتر دامنت سبز بشه 

خداییش خود اسی هم زیادی لوسهاینو منی میگم که دوتا بچه سقط کردمآره بابا،برای کار اونا هم اینجوری زبون ...

من زیاد موندن پیشم و بعد شما رفتم دوماه خونه اونا موندم

ولی خیلی سخت گذشت ...

الان باز بخام بچه بیارم سعی میکنم بعد ده روز دیگه برگردم به زندگی عادیم

مال من یه جور بود چیزایی که نیاز داشتم شوهرم میگف خانوادت بخرن دیگه مگه دخترشون نیستی مگه دوست ندارن

خانواده خودمو میگفتن وظیفه شوهرته بخره حتی اینجا هستید باید برات خوراکی اینا بهره بیازه منم خجالت می‌کشیدم از هردو

مثلا به شوهرم  بگم اینجا اجیل و میوه ندارن بخر بیار

یا به خانوادم بگم واسه دخترم لباس لازم دارم

خیلی بده شرایطی بود دیگه نمیخام انقد زیاد پیشم باشن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

عزیزم به این چیزا فکر نکن داغون میشی

به صلاحت نبوده حتما شاید اگه دنیا نیومد مشکل داشت

ان شالله خدا فرزند سالم و صالح میده و اصلا یادت می‌ره که سقط داشتی صبور باش 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport