2777
2789
عنوان

من سقط کردم مادرم اومده خونمون فقط میخوره هیچ کمکی نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 75 پست

اسی تو به کسی نیاز نداری همه رو بفزس برن

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیاد موندن پیشم و بعد شما رفتم دوماه خونه اونا موندمولی خیلی سخت گذشت ...الان باز بخام بچه بیارم ...

ای بابا

چقد سخته

اینجور وقتاست که آدم به ارزش مستقل بودن پی میبره،اینکه دستت تو جیب خودت باشه

ولی دراصل وظیفه شوهرت بوده،بچه

بچه اونه

اسم فامیل اونو داره

انشاالله از این به بعد میدونی دیگه چکار کنی

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ای باباچقد سختهاینجور وقتاست که آدم به ارزش مستقل بودن پی میبره،اینکه دستت تو جیب خودت باشهولی دراصل ...

اره وظیفه اونه

ولی خدایی رشته من اونجام بگم برام مواد غذایی بخر بیار

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اره وظیفه اونهولی خدایی رشته من اونجام بگم برام مواد غذایی بخر بیار

خواهر منم ۴۰ روز بعد زایمان خونه مادرم لود

روز آخر شوهرش یه هندونه خرید اورد

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

درسته ولی ولی مادرشوهر این خانوم خودش داره تعریف میکنه که خیلی براش مادری کرده خوب چه کنه آدم مادرش ...

بمن آدم ها رو براساس معرفتشون می‌سنجم نه نسبت .وقتی برای دیدن و کمک کردن اومده باید یه دستی برسونه نه اینکه بگه تایم خوبی هست بیام کار خونه ی خودم رو هم رها کنم  سربار بشم .می‌خواهد بیاد تایمی بیاد که دخترش بتونه پذیرایی کنه  .قرار نیست چون مادرشوهر یا هرکسی دیگه ای چون خوبه  ازش سو استفاده کنیم 

پاشو خودت جمع کنمن ۱۶ هفته سقط کردم۲۲ هفته هم سقط کردمدراصل زایماناز همون بیمارستان اومدم خونه خودمک ...

چقد حق گفتی!

والا مردم زایمان میکنن اینکارارو نمیکنن

۱۰روزه مادر و خواهر و مادرشوهر جمع شدن که چیکار کنن؟

نهایت کار یه اشپزی هست که اونم شوهر ادم چند روز از بیرون میگیره دیگه!

این قشون کشی ها چیه!

من زیاد موندن پیشم و بعد شما رفتم دوماه خونه اونا موندمولی خیلی سخت گذشت ...الان باز بخام بچه بیارم ...

۲ماه رفتی موندی؟شوهرت این مدت کجا بود؟

احتمالا ۱ماهم اونا موندن پیشت!؟

نهایت۲هفته موندن معقوله.بیشتر از این معلومه تنش ایجاد میشه و اختلاف نظر پیش میاد.

بمون خونه خودت هرچی هم لازم داری بگو همسرت تهیه کنه.اینجوری پیش همه ارزش ک احترامت حفظ میشه