2777
2789
عنوان

لطفا کسانی که تجربشو داشتن بیان

160 بازدید | 11 پست

حدودا هفته ی پیش بود یه رابطه داشتم. همون شب حدود دو سه ساعت بعد رابطه تنسی ۱/۵ خوردم.  تازه پریودمم تموم شده بود البته.

چند روز بعد رابطه احساس کمر درد داشتم و یکی دو روزه که جفت کلیه هام درد میکنه.تکرر ادرار و سوزش 

امشب لکه قهوه ای دیدم.احتمال داره ک باردار باشم؟

خواهشا راهنماییم کنید دقیقا

نه . اکه منظورت قرص اورژانسیه لکه بینی و بهم ریختکی پریود از علایمش هست

قرص اورژانسیو بلفاصله  دو سه ساعت بعد رابطه خوذدم... احتمال داره که علائم قرص الان نشون بده؟

آخه الان برا پریودم خیلی زوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص اورژانسیو بلفاصله دو سه ساعت بعد رابطه خوذدم... احتمال داره که علائم قرص الان نشون بده؟ آخه الا ...

اصلا به پریودت ربطی نداره . فکر کنم از ۲-۳ روز بعدش امکان پریود هست تا ۱۰ روز . البته من یا روز ۱۱ میشدم یا ۱۷. ضمنا اگر پریود بشی دوباره بازم بتاریخ پریودت بازم پریود میشی. نگران نباش. ممکنه پس طی یکماه ۲ بار خونریزی داشته باشی. ضمنا چون داروی هورمونیه مصرقش بیش از ۲-۳ بار در سال توصیه نمیشه

قرص اورژانسیو بلفاصله دو سه ساعت بعد رابطه خوذدم... احتمال داره که علائم قرص الان نشون بده؟ آخه الا ...

عزیزم قرص اورژانشی باعث میشه باز پریود بشی برا همونه وگرنه باردار نیستی البته اصلش بعد ده روز پریود میشی ولی برا بعضیا زودتره

عزیزم قرص اورژانشی باعث میشه باز پریود بشی برا همونه وگرنه باردار نیستی البته اصلش بعد ده روز پریود ...

پس این لکه ، لکه پریوده؟ آخه کارمم طوریه که خیلی سنگین بلند می کنم