2777
2789
عنوان

چند روز دیگه تولدمه اما🙃

107 بازدید | 18 پست

اما شوهرم مثل سالای پیش میگه اه در بساط ندارم🫠🫠

یه کیکم نمیتونه بخره یعنی ؟

پارسال اولین سال بود خونه خودمون بودیم تولد اون من سنگ تموم گذاشتم ولی اون یه کیک ساده ام برا من نخرید امسالم که هیچ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور بدون کیک تولد گرفتی؟ من بودم دق می کردم😂

داره بابا بهش بگو بگیره واسه ات

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

تولد نگرفتم که حتی یه کیکم نگرف چ برسه تولد و کادو و اسن چیزا‌...

وای چقدر بد حداقل کیک رو بگیر واسه خودت

تولدت مبارک💕

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

تازه میگه سال دسگه برا من ps5بخر🙃🙃

بهش بگو تو هم سال دیگه واسه من اس ۲۵ التری بخر منم واسه ات میخرم اینطوری عادلانه است