2777
2789
عنوان

بیاید از طرز فکر های سمی تون توی بچه بگید😂🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 95 پست
😂😂🤣🤣متاسفم که به آرزوت نرسیدی😂

هعیییی 🤣💔👩‍🦯

از وقتی اومدم نی نی سایت دیگه به لیزر نیاز ندارم از بس که هر روز اینجا با تاپیک های عجیب و غریب پشمام میریزه🗿👩‍🦯،طلاق همیشه آخرین راهه لطفا انقدر راحت اسمش رو نیارین من زخم طلاق خوردم میگم اصلا خوب نیست💔😔...جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂حالا با ماشین رفته بودی یا کالسکه؟

۷ سالم بود اون موقع🤣

یک کالسکه واسه عکس اون جا بود منم رفتم توش نشستم تا شاهزاده بیاد😐😐🤣🤣🤣

وقتی مامانم پیدام کرد گفت شاهزاده فهمید لیاقت تو رو نداره با پا خودش رفت😂😂😂🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

😂😂😂

بچه بودم خیلی فانتزی داشتم🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

۷ سالم بود اون موقع🤣یک کالسکه واسه عکس اون جا بود منم رفتم توش نشستم تا شاهزاده بیاد😐😐🤣🤣🤣وقتی ...

این دیوونه بازیا از منم سر میزنه

یه بار که غذا درست میکردم،رسپیشو از اینترنت چک کردم بعد خیلی جدی از سگم سوال کردم نظرت چیه که پیازچه رو حذف کنیم؟😂

این دیوونه بازیا از منم سر میزنهیه بار که غذا درست میکردم،رسپیشو از اینترنت چک کردم بعد خیلی جدی از ...

🤣😂

من خیلی خل بودم😑😂

من فكر ميكردم خدا وقتي ميخواد بارون بياد شلنگ اب از بالا ميگيره رومون با برگه هاي دفتر باد بزن درست ...

خدا هوهوخان هست

وای خدا نکشتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕