2777
2789
عنوان

بیاید از طرز فکر های سمی تون توی بچه بگید😂🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 95 پست
بیرون میرفتم وقتی میخواستم بیام خونه کوچه رو خوب نگا میکردم که پسری چیزی نباشه تا نفهمه من دختر این ...

😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرون میرفتم وقتی میخواستم بیام خونه کوچه رو خوب نگا میکردم که پسری چیزی نباشه تا نفهمه من دختر این ...

😂🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

جررررررررررررررررررر😂😂😂

😂😂😂😂

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

من فكر ميكردم خدا وقتي ميخواد بارون بياد شلنگ اب از بالا ميگيره رومون 

با برگه هاي دفتر باد بزن درست ميكردم بعد باد بزن ها رو دور دستم چسب ميزدم از بالاي مبل ميپريدم بال ميزدم كه پرواز كنم ولي نميشد... به جاش با كله ميخوردم زمين 

فكر ميكردم خميني و خامنه اي برادرن....

وقتي تو دستشويي به خدا و امام و اينچيزا فكر ميكردم هزرا بار خودمو لعنت ميكردم چون فكر ميكردم الان تبديل به سوسك ميشم 

فكر ميكردم اگه هسته نارنگي پرتقال قورت بدم تو شكمم تبديل به درخت ميشه... انقدر ميترسيدم

بنظرم همه باربي هام وقتي من حواسم نيست يا خوابم حركت ميكنن و زنده هستن...

وقتي تلوزيون هر سال يه سريال رو پخش ميكرد فكر ميكردم هر سال از اول دوباره ميان بازيگري ميكنن:) بعد ميگفتم به به مرحبا مختار هر سال ميل سال قبلي بازي ميكنه ...

اهو و گوزن قاشق و چنگال اينا باهم زنو شوهرن خدا هم هوهو خان هست... 

دخترا وقتي بزرگ ميشن 25 اينا رو رد ميكنن به طور اتوماتيك  باردار ميشن... 

من مهدکودک میرفتم خوراکیامو میدادم به دوستام بعد مامانم فهمیده بود هی میگفت میبرمت ازمایش میدی میفهم ...

🤣🤣🤣😐😐😐خواهر جان نگران بارداری بودی مثل من🤣

من هنوزم مراقب عروسکام هستم وقتی رو زمین میزارمشون سرجاشون که ناراحت نشدن یا استکانارو کنار هم میزارم تنها نباشن🥲😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

😂عیبی نداره طبیعی بودیمنی که انیمیشن سیندرلا رو دیده بودم و.......نگم بهتره😂

اوه اوه😂

چند وقت پیش داشتم به مامانم میگفتم این انیمیشنا چی بودن آخه

سیندرالا که تا ۱۲ شب بیرون بوده

سفید برفی ام که با ۷ تا مرد غریبه تو یه خونه زندگی میکرده

ملوان زبل ماریجوانا میخورده

پت و متم که گی بودن...

بعد جفتمون به این نتیجه رسیدیم که همونجا بحثشو تموم کنیم😂

من فكر ميكردم خدا وقتي ميخواد بارون بياد شلنگ اب از بالا ميگيره رومون با برگه هاي دفتر باد بزن درست ...

🤣🤣🤣🤣🤣

میگفتن هر کی از زیر رنگین کمون رد بشه جنسیتش عوض میشه مثلا اگه دختر رد بشه پسر میشه یه بار بارون بارید بعدش رنگین کمون اومد کلی دویدم دنبالش که پسر بشم آخرم بهش نرسیدم😑

از وقتی اومدم نی نی سایت دیگه به لیزر نیاز ندارم از بس که هر روز اینجا با تاپیک های عجیب و غریب پشمام میریزه🗿👩‍🦯،طلاق همیشه آخرین راهه لطفا انقدر راحت اسمش رو نیارین من زخم طلاق خوردم میگم اصلا خوب نیست💔😔...جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

اوه اوه😂چند وقت پیش داشتم به مامانم میگفتم این انیمیشنا چی بودن آخهسیندرالا که تا ۱۲ شب بیرون بودهس ...

قضیه سیندرلا رو بهت بگم باورت نمیشه

تو مهمونی من یک لباس فانتزی سیندرلایی پوشیده بودم ۱۲ شب که رد زد دویدم بیرون تا ببینم شاهزاده دنبالم میاد یا نه😂🤣🤣🤣🤣

میگفتن هر کی از زیر رنگین کمون رد بشه جنسیتش عوض میشه مثلا اگه دختر رد بشه پسر میشه یه بار بارون بار ...

😂😂🤣🤣متاسفم که به آرزوت نرسیدی😂