2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر اینکه هنوز دانشگاه نرفتمشغلی ندارمتنهام و دلم میخواد یه پارتنر داشته باشم ک هوامو داشته باشهفکر ...

بهبه چقد منو خلاصه کردی تو حرفات

هیچی بنظرم راهش اینه تو خونه نباید موتد حالا هرجور شده بری کلاس کتابخونه یا هرچی

بهبه چقد منو خلاصه کردی تو حرفاتهیچی بنظرم راهش اینه تو خونه نباید موتد حالا هرجور شده بری کلاس کتاب ...

شهرمون کوچیکه آجی

کتابخونش کلا 3 4 ساعت در روز بازه 

بعضی  وقتا هم میرم باشگاه

ولی خب دردی از من دوا نمیکنه:))

شهرمون کوچیکه آجیکتابخونش کلا 3 4 ساعت در روز بازه بعضی وقتا هم میرم باشگاهولی خب دردی از من دوا نم ...

تو شهرای دیگه پانسیون اینا شاید باشه خوابگاه اینا واسه کنکور نمی‌ذارن بری اونجا مثلا؟

یه  ۷ ۸ ماه دندون رو جیگر بزار بخون برو دانشگاه راحت شو میدونم حالت شاید خوب نیس ولی اون کتابا راه نجاتتن

تو شهرای دیگه پانسیون اینا شاید باشه خوابگاه اینا واسه کنکور نمی‌ذارن بری اونجا مثلا؟یه ۷ ۸ ماه دند ...

ن دوریم از مرکز استان 

شهرای دیگه هم ندارن

دارم سعی میکنم بخونم

ولی اصلا نمیشه انگار هعیی

ن دوریم از مرکز استان شهرای دیگه هم ندارندارم سعی میکنم بخونمولی اصلا نمیشه انگار هعیی

میدونم هرچقد بقیه بگن و اینا یه حسی هست میخوای ولی صرفا فقط خواستنه کاری براش نمیکنی

بنظرت این فایده ای داره؟