2777
2789
عنوان

از نامزد سابقم ی هفتس خبری نیست

150 بازدید | 16 پست

۱ سال پیش نامزد کردیم و ب ۱ ماه نکشید جدا شدیم بخاطر اخلاق خوب خودش و خونوادش

حالا بماند اینا

۲۰ روز پیش بهم پیام داد بلاکش کردم اومد با ی شماره دیگه کلی پیام داد

باز بلاکش کردم با ی شماره دیگه پیام داد منم گفتم نامزد کردم ولم کن

اونم گفت کاش بودی بغلم میگردی ولی ... دقیقا همینطوری گفت

منم بلاکش کردم گفتم نامزدم بدش میاد با تو حرف بزنم (من اصلا نامزد ندارم الکی گفتم بهش😂)

ی هفته بعدش باز من رفتم انبلاکش کردم گفت بگو جون من نامزد داری گفتم نه گفت چی نه گفتم اونطوری گفتم دست از سرم برداری

بعد کلی ابراز محبت کرد بهم زنگ زد کلی حرفای قشنگ زد ولی من سرد بودم باهاش

بعد دو روز بعدش بهش گفتم من دیگه با تو ازدواج نمیکنم 

یکم همینطوری حرف زدیم

اونم گفت باشه زوری که نمیشه

الان ۱ هفتس بهم نه پیام داده نه زنگ

چرا بنظرتون

البته روز اخر که حرف زدیم باز خیلی مهربون بود ولی من بد حرف زدم باهاش البته یکم با گلایه نه حرف بد

۱ هفتس پیام نداده منم عمرا بهش پیام بدم غرورم اجازه نمیده

چیکار کنممممممم

روز اخر گفت درسته بهم نمیرسیم ولی من جبران میکنم از دلت درمیارم اون روزارو فراموش کنی

خیلی عاشقشم ولی همون اندازه عصبانی ام ازش

من نمیدونم چی خوبه چی بد همینجوری شانسی دارم زندگیمو ادامه میدم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازی روانی خر کردن بعد رها شدن

خر که نشدم خودشم میدونه چقد لجباز و سفتم

من تو همین تعجبم میگم چرا تلاش نکرد بیشتر خرم کنه بعد ولم کنه

یکبار تصمیمت رو بگیر تکلیفتو معلوم کن . معلوم نیست خودت چند چندی .

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

یکبار تصمیمت رو بگیر تکلیفتو معلوم کن . معلوم نیست خودت چند چندی .

من دوسش دارم خیلی

تمام حرفا و دعواهام باهاش ی نقابه

چون میدونم عوضیه دلم نمیخواد باهاش خوب باشم

من دوسش دارم خیلیتمام حرفا و دعواهام باهاش ی نقابهچون میدونم عوضیه دلم نمیخواد باهاش خوب باشم

پس بیخیالش شو آدمای عوضی ، عوض نمیشن

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

یعنی چی

ببین این ها بازی روانی پسرها بگی بمیر هم برات میمیره فحش بدی بازی دم تکون میده 

نازت میخره 

بعد کم کم بحث قهر آشتی دیر سین کردن

و مجدد عین سگ دم تکون دادن ک یعنی تظاهر دوست دارم

فلان 

باز رها میشی 

چون اینبار بیشتر تونسته بهت تسلط پیدا کنه 

و رها میشی 

چون  تو فکر می‌کنی تو گفتی نمی‌خوام ولی برنده پسره می‌دونه رها بشی میشینی چشم انتظار 

ک ب بهانه ای مجدد پیام بده و در آخر ک ارضا روانی شد با تو میره سراغ بعدی وقتی خسته شد با یکی ازدواج می‌کنه و این بار زندگی

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه

ببین این ها بازی روانی پسرها بگی بمیر هم برات میمیره فحش بدی بازی دم تکون میده نازت میخره بعد کم کم ...

هدفش چیه خب

هیچ میگم ک ارضا روحی میشن ی جور سادیسم روانی دارن لذت میبرن

ممکنه بخواد انتقام بگیره؟ سری آخر که پارسال بود خیلی بد غرورشو شکوندم 

ممکنه بخواد انتقام بگیره؟ سری آخر که پارسال بود خیلی بد غرورشو شکوندم

انتقام همین بازی بحث و برو بیاها کافی براش خوشحال نشید شما میگید ن باز پسر برمیگرده اینها سادیسم دارن وگرنه پسر ذاتش خراب نباشه کاری می‌کنه حس امنیت ارامش 

شما دخترها فکر میکنید پسره آویزون ن جونم برنده اصلی پسره چون تو داره فضا مجازی چت با دیگران داره و خیلی شانس بیارید اگر خسته شده باشه از این کارهاش شما نفر آخر این بازی روانی هستین شاید ب ازدواج ختم بشه 

این رابطه ها ولی از هزار ده تاش

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه

انتقام همین بازی بحث و برو بیاها کافی براش خوشحال نشید شما میگید ن باز پسر برمیگرده اینها سادیسم دار ...

خب میشه بگی بهترین کاری که الان باید بکنم چیه