2777
2789
الان از لحاظ تومور اینا همه چی اوکی شده؟تو از پس اون عمل براومدی این واقعا چیزی نیس زودی سرپا میشی ا ...

اره بخاطر ابعاد بزرگش یه زخم خیلی بزرگ تو شکمم ایجاد کرده ولی کلش خارج شده ۲ کیلو۴۰۰ وزنش بود  دکتر گفت اولین پریودی بعد جراحی سخته ولی فکر نمی کردم در این حد سخت 😭😭بدترین روزای زندگیم بود  

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

خانوادتون هم روستان؟نمیشه آنلاین یه کارایی کنین بعد کم کم دستتون بره تو جیب خودتون اونوقت حرف شما می ...

بله خانوادمون روستان روستای دور افتاده نیست میشه اما نمیزاره خیاطی بلدم..انلاین هنوز نمیدونم چ کاری کنم ..دوست دارم خیاطی رو انلاین یاد بدم اما نمیدونم چ جوری و از کجا شروع کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور اون چسبیده به کار و حال خودش تو قراره بشینی فقط غصه بخوری حل میشه؟

مشکلم همینه نمیخوام غصه بخورم نمیشه ...فقط کارم شده گاهی لباس بدوزم ب خودم بعد ماشین بردارم برم خونه بابام بیام خونه .‌همین جای تفریحی ی دوست پایهذهم ندارم ..ازبیرون زندگیم خوبه شغل شوهرم درامدش پرستیژ خوبه رفاهم تاحدودی کامله ..اما ازدرون خودم داغونم 

اخه تو که فهمیدی من افغان نیستم واسه چی بر میگردی میگی حتما دوجنسس

بزار بگن بابا تو پس‌فردا خیلی حرفای بزرگتر قراره بشنوی این ناخن کوچیکه اونام نیس باید انقد قوی باشی بزنی تو دهن همه

اره بخاطر ابعاد بزرگش یه زخم خیلی بزرگ تو شکمم ایجاد کرده ولی کلش خارج شده ۲ کیلو۴۰۰ وزنش بود دکتر ...

اوه واقعا خانوم قویی هستین شما افتخار کردم بهتون

فقط یه مرحله کوچیک مونده اونم پشت سر میذارین و تمام

بزار بگن بابا تو پس‌فردا خیلی حرفای بزرگتر قراره بشنوی این ناخن کوچیکه اونام نیس باید انقد قوی باشی ...

اینجا 10 بار تاپیک زدم راجب این موضوع 90 درصد گفتن شبیه نیستی اصلا ولی وسواس ذهنی گرفتم دیگه کارش نمیشه کرد

اوه واقعا خانوم قویی هستین شما افتخار کردم بهتونفقط یه مرحله کوچیک مونده اونم پشت سر میذارین و تمام

مرسی عزیزم  

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بله خانوادمون روستان روستای دور افتاده نیست میشه اما نمیزاره خیاطی بلدم..انلاین هنوز نمیدونم چ کاری ...

مثلا کراپ و چیزای امروزی و ساده آموزش بدین قطعا خیلیا حمایت میکنن  ادیت فیلم اینارو قشنگ بزنین اولش سخته ولی ایشالا کارتون میگیره

فکر اینکه هنوز دانشگاه نرفتم

شغلی ندارم

تنهام و دلم میخواد یه پارتنر داشته باشم ک هوامو داشته باشه

فکر اینکه خانواده با محبتی دارم ولی رفتاراشون سمیه و خیلی اذیت میشم

مشکل افسردگیم..

بعضی وقتا ب خودکشی فکر میکنم ولی جرعتشو ندارم

نمیدونم چجوری ازز این باتلاق دربیام