2777
2789
عزیزم به کسی چه شما چقد میخورین چیکار میکنین واقعاامیدوارم جوری خدا براتون بسازه این دردا همش فراموش ...

ای خواهر 

حاضرم ۱۰ برابر این از لحاظ مالی در تنگنا باشم

ولی بچه های خواهرم سالم می بودن ۲تا بچه با بیماری لاعلاج رو دستش مونده 

درد ما یکی و۲تا نیست

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر حاضرم ۱۰ برابر این از لحاظ مالی در تنگنا باشمولی بچه های خواهرم سالم می بودن ۲تا بچه با بیم ...

میفهمم واقعا هیچی بدتر از اینکه جون عزیزات سالم نباشه نیست آدم میبینه کاریم از دستش برنمیاد😓

☹☹☹☹به نظرت وقتی اومد چه واکنشی نشون بدم؟

چی بگم والا تجربه زندگی مشترک ندارم😂💔

ولی خب کاراش ناخواسته نیست که از عمد میکنه خب آدم ناراحت میشه  و ناراحتیشو بروز میده 

به اینکه کی کارخونه آنالیز محصولمو میده و کی کارای ثبتیم تموم میشه

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

اوه واقعا خانوم قویی هستین شما افتخار کردم بهتونفقط یه مرحله کوچیک مونده اونم پشت سر میذارین و تمام

عزیزم گلم لذت بردم ازت 

چقدر دختر عاقل و باشعوری هستی 

لذت بردم از کامنتهات

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....