2777
2789
عنوان

اگه جاریم یه دختر همه چی تموم باشه چی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 93 پست
همه اینایی ک گفتی راست و فیکش بعد یکی دو سال مشخص میشهاولاش همه کدبانو و خونواده دارو و ال و بلنکم ک ...

قیافشو بیشتر مدنظرم بود

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلبم خوبه ولی اعتماد به نفس ندارم

پس رو اعتماد به نفست کار کن

تو الانم همه چیز تمومی از نظر خدا 

اگه نبودی وقت نمیزاشت برات

بقیه که عددی نیستن 

عاشق خودت باش جهان عاشقت میشه اینو خیلییی تجربه کردم

همه چیز از درون تو آغاز میشود

ولش کنا زندگیتو بکن . مرده شور هرچی جاری ببره😂 خودمم جاریم البته چشم ندارم ببینمشون. اخه خیلی حسودن

من اگه شوهرم طرفش نره کاری ندارم

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

حالا خواستگارم دو تا داداشن زن داداشش خیلی خوشگله منم قیافم خوبه ولی اون یه چیز دیگس ولی اخلاقش تنده ...

خوشگلا بی اعصابن

پس رو اعتماد به نفست کار کنتو الانم همه چیز تمومی از نظر خدا اگه نبودی وقت نمیزاشت براتبقیه که عددی ...

چجوری عاشق خودم باشم خواهر؟

لابد یک چیزی هست که میگی وگرنه دیونه نیستی ک

هنوز خواستگاری کسیم نرفته

ولی برادرشوهرم ویژگی هاش اینه وزن ۷۰ با قد ۱۹۷

شغل ازاد ، زیر ۲۵ سال،ولی باباش پولداره ،قیافشم معمولیه ، تحصیلاتم زیر دیبلم

چشمای درشت مشکلی با ابروهای پر دخترونه لب و بینی کوچیک صورت پر نمیدونم چجوری توضیفش کنم ولی خیلی به ...

عملی ک نیست؟