2777
2789

اگه یه زن خیلی زیبا و خیلی خوشتیپ بگیره که اشپزیشم عالی باشه و  کلیم باکلاس و پولدار باشه چی😔 خانواده شوهرم همینطوریشم محلم نمیدن دیگه اگه همچین اتفاقی بیوفته و ببینم اونو جلو من کلا زیاد تحویل بگیرن یعنی بیشتر از من درسته که هیچ وقت به روم نمیارم ولی دلم میشکنه خیلی زیاد

اگه شوهرم یا خانواده شوهرم یا فک و فامیل اونو با من مقایسه کنه چی😔

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین میشه خودتو براش آماده کن

🥲تو از کجا میدونی

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

یعنی جاریای اینده منم الان دارن به این فکر میکنن😬😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هیچکس تو این دنیا تو نمیشه هیچکس جای کس دیگه رو نمیگیرهقلبت خوب باشه بقیه اش مهم نیست قلبت و خوب کن

قلبم خوبه ولی اعتماد به نفس ندارم

طرز فکرت خیلی افتضاحه چرا اعتماد ب نفس نداری دو سه تا کتاب بخون برو باشگاه ب خودت برس چ وضعشه اح

اره اعتماد به نفسم زیر صفره

غصه روزای نیومده رو نخور عزیزمقطعا شما در ورژن خودت بهترینی

اعتماد به نفسم ضعیفه

حالا خواستگارم دو تا داداشن زن داداشش خیلی خوشگله منم قیافم خوبه ولی اون یه چیز دیگس 

ولی اخلاقش تنده به خاطر همون خواستگارم میکگه مامانم همیشه به خاطر لحن تندش ناراحته از دستش ولی چیزی نمیگه