2777
2789
عنوان

خانومای راه دور وقتی میرید پیش مامانتون چند روز میمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 62 پست
من درکت میکنممنم چهار ماه یکبار دو هفته میرمغذا می‌ذارم فریز براش برنج خودش درست می‌کنه خودشم نمیادم ...

خب چرا ازدواج کردب وقتی خونه و زندگی خودتو دوست نداری و راحت نیست برات

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

منم راه دورم هر چند ماه یبار اونم یا با خودش در حد ۲،۳ روز اگه تنها هم برم ۱ هفته بزور میزاره بمونم ...

شوهرم منم خیلی میگه بیا بیا غرغر زیاد میکنه 

یک اخلاق رو مخ دیگشم اینکه وقتایی ک‌میرم خونه ب مامانم صبح ی بار زنگ‌میزنه ظهر ی بار عصر ی بار شب ی بار دیونم میکنه 

هر ۴ بارشم میگه برگرد 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته بچها من واقعا خرجمو نمیندازم رو دوش بابام هر سری میرم ی عالمه خوراکی براشون میبرم از اونجا گوش ...

منم هربارباهمسرم میرم خدایی بااینکه پدرم اوکیه متوسط وضعشون اماشوهرم میگه گناهه دوس ندارم خدای نکرده بعدامنتی باشع کیسه برنج گوشت میوه برا۴روزمیریم سرمیزنیم میبریم

خدایاشکرت...❤️

من درکت میکنممنم چهار ماه یکبار دو هفته میرمغذا می‌ذارم فریز براش برنج خودش درست می‌کنه خودشم نمیادم ...

دقیقا مثل همیم درک کردی منو 

منم دقیقا همینم 

با این فرق ک نمیاد دنبالم 

بلیط میخره خودم برمیگردم 

شوهرم منم خیلی میگه بیا بیا غرغر زیاد میکنه یک اخلاق رو مخ دیگشم اینکه وقتایی ک‌میرم خونه ب مامانم ص ...

منم وقتی میرم اصلا دوس ندارم پیگیرم باشه یا زنگم بزنه ...همش استرس اینو دارم که بگه بیا پتشو جمع کن بیا

وای چقدر بدمیاد 

خدااایا کاشکی ما بریم نزدیکشون

خیلی پشیمونم از ازدواج راه دور  بدترین اشتباه عمرم بود 

خب چرا ازدواج کردب وقتی خونه و زندگی خودتو دوست نداری و راحت نیست برات

نمیتونم درکتون کنم

همون‌طور ک شما منو درک نمیکنید 

من نمیتونم کسی رو درک کنم که خونه مادرش راحت نیست 

نمیتونم کسی رو درک کنم که با خانواده اش(مادر پدر خواهر برادر)بهش خوش نمی‌گذره(درسته دعوا میکنیم دلخوری پیش میاد)

و نمیتونم کسایی رو درک کنم که میگن زیاده 

من چهار ماه ینی هشت هفته در اختیار شوهرمم 

دو هفته میام خوش گذرانی پیش خانواده 

زیاده؟!؟!

اگه شوهرم هر هشت هفته دو هفته می‌رفت ماموریت اشکال نداشت؟!فقط رفتن من اشکال داره؟

در جواب دوست نداشتن 

چون فک میکردم خوشبخت میشم که نشدم 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

منم هربارباهمسرم میرم خدایی بااینکه پدرم اوکیه متوسط وضعشون اماشوهرم میگه گناهه دوس ندارم خدای نکرده ...

اره منم زیاد میخرم 

وضع بابامم خوبه شوهرمم نمیدونه 

ولی میگم چرا نباید بخرم اینهمه زحمت مارو کشیدن 

هر سری میرم یک عالم چیز میز تعارف میبرم و میخرم براشون

اونا نیازی ندارن ولی خوشحال میشن 

مامانمم به خالم گفته بود فلانی واقعا خیلی ارزش قائله برامون بچم وقتی میاد اینقدر با درکه همیشه برام یک چیزی میاره دست پر میاد

دقیقا مثل همیم درک کردی منو منم دقیقا همینم با این فرق ک نمیاد دنبالم بلیط میخره خودم برمیگردم

قبلا من خودم میومدم خودم میرفتم 

الان با بچه سخته 

واقعا سخته برام درک اونایی که خونه مادرشون راحت نیستن

و کسایی که در شرایط ما نیستن نمیتونن درک کنن 

بارها بخاطر همین مسایل حرفای عجیبی شنبدم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

اره منم زیاد میخرم وضع بابامم خوبه شوهرمم نمیدونه ولی میگم چرا نباید بخرم اینهمه زحمت مارو کشیدن هر ...

دمت گرم ایول..اما من یکم کم شانسم پیش خانوادم نسبت ب خواهربزرگم میگن اون دلسوزتره درصورتی ک شوهرش اصلاخوب نیس ادم زبون بازیه

خدایاشکرت...❤️

نمیتونم درکتون کنمهمون‌طور ک شما منو درک نمیکنید من نمیتونم کسی رو درک کنم که خونه مادرش راحت نیست ن ...

اخلاقتو درست کن چته‌ انقدر از کوره در میری برا یه سوال ساده برو کل سال بمون همونجا اصن

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

قبلا من خودم میومدم خودم میرفتم الان با بچه سخته واقعا سخته برام درک اونایی که خونه مادرشون راحت نیس ...

اره هیمنطوره درک نمیکنن

نمیدونن تو وجودمون چی میگذده من بچه ندارم

اخلاقتو درست کن چته‌ انقدر از کوره در میری برا یه سوال ساده برو کل سال بمون همونجا اصن

😑😐

بد خوندی خواهر من!