2777
2789

بچه ها پسر۸سال دخترم۵سال دخترم میگه هروقت بابا گفت برو خونه مامانت نرووو🥲 نمیتونم تنهاش بزارم شوهرمم بچه ها نمیده بهم و استقلال مالی زیادی ندارم ک بتونم پیش خودم نگه دارم و درکل شوهرم نمیده بهم 

مشکلمون بد دلی و شکاکی دست بزن و فحاشی شوهرمه ازهمه مهمتر شکاکی و بددلی زیادش و بهم بی اعتماده بدون اینکه کتری کرده باشم اکثرا خونه هستم و نگذاشت دستم جیبم باشه فقط یه انلاین شاپ کوچک دارم من۲۸شوهرم۴۰

بچه هام چند ساله بشن میتونن طاقت بیارن؟چون الان دخترم مخصوصا طاقت نداره و بدون من نمیخوابه حتی🥲🥲 ۱۰ساله شوهرم درست نشده بدترم شده قبلا فقط بددل بود الان شکاکم شده فکر میکنه با کسی در ارتباطم داعم استرس دارم از دستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جداشو ولی استقلال مالی و حمایت خونوادت شرطه واجبهبچه هاتم چند سال بعد اختیار دارن بیان پیشتشما فقط ی ...

پدرم فوت شده

فقط مادرم هست که اندازه جای خواب میتونه کمکم کنه ک خونش باشم خودم باید کار کنم

اختیارم داشته باشن شوهرم دیکتاتوره نمیزاره بیان یا انقدر درباره من بد میگه ک نیان اصلا

پدرم فوت شدهفقط مادرم هست که اندازه جای خواب میتونه کمکم کنه ک خونش باشم خودم باید کار کنماختیارم دا ...

نترس به دیکتاتوری نیس قانون الزام به دیدار مادر داره مجبور رعایت کنه 

به نظرم قبل از هرچیزی از وکیل مشورت بگیر

اگه بتونی اموالش رو به اسم مهریه توقیف کنی و از مالش بترسه شاید بتونی حضانت بچه هاتو در قبال بخشش مهریه بگیری

مهریه ات قابل توجه هست؟ مال و منالی داره بشه توقیف کرد؟

میگی بین بدتر یکی انتخاب بشه؟

عزیزم چی بگم خودت بهتر میدونی ولی من نگران جوونی و سلامتیت هستم

این ادم اعصابتو خورد میکنه سلامتیت از دست میره

اونوقت دیگه نمیتونی حتی کارهای شخصیتو انجام بدی

اگر میتونی جدا شو

الان جوونی میتونی بری سر کار تا دیر نشده برو 

نترس به دیکتاتوری نیس قانون الزام به دیدار مادر داره مجبور رعایت کنه به نظرم قبل از هرچیزی از وکیل م ...

مال اموال داره اما اکثرش زده به اسم داداشش که یوقت من نتونم مهریه بگیرم کلا کاراش واسه طلاق اماده هست

ولی من حتی توان مالی ندارم ک بچه هام پیشم باشن ک خرجشون بدم میخام از دیدنشون محروم نشم هفته ای ۲الی۳شب پیشم باشن ک میگه نه فقط در حد اینکه بیای در حیاط ببینی میشه 

الان جاریم ۱ساله داره جدا میشه بچه هاش ندید بچه هاشم گفتن مادرشون نمیخان با اینکه بزرگن دختراش ۱۵و۹سال دارن

مال اموال داره اما اکثرش زده به اسم داداشش که یوقت من نتونم مهریه بگیرم کلا کاراش واسه طلاق اماده هس ...

نترس جدایی سخته ولی غیرقابل تحمل نیس

تا میتونی طلا و پول پس انداز کن

برو هنری یادبگیر خیاطی ارایشگری ناخون و....

اگه میتونی کار پیدا کنی که چه عالی

وکیل خوب شرطه وکالتم ندادی مشورت بگیر ازش هزینه مشاورشون کمتره

درخصوص بچه هاتم از همین الان از روی همین قضیه جاری زیرگوششون بخون که جدایی دونفر کاملا عادیه و ی مادر همیشه مادره