2777
2789
عنوان

خانومای راه دور وقتی میرید پیش مامانتون چند روز میمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 62 پست
اره هیمنطوره درک نمیکنننمیدونن تو وجودمون چی میگذده من بچه ندارم

دقیقا

ان شالله ب موقعش بچه دار هم میشی 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

دمت گرم ایول..اما من یکم کم شانسم پیش خانوادم نسبت ب خواهربزرگم میگن اون دلسوزتره درصورتی ک شوهرش اص ...

من خداییش برا ماملن بابام کم نمیذارم با اینکه راه دورم 

هم رسیدگی مالی هواشونو دارم 

هم دکتر و اینا میبرمشون هر وقت ک لازم باشم زنگ میزنن  سری خودمو میرسونم 

متقابل اصلا ناراحت نمیشم ک شوهرمم برا خانوادش چیزی بخره 

شوهرم علنا اعلام میکنه ک مثلا براشون خرید کردم 

ولی من پنهانی میخرم 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خداییش برا ماملن بابام کم نمیذارم با اینکه راه دورم هم رسیدگی مالی هواشونو دارم هم دکتر و اینا می ...

من تازع ازدواج کردم شوهرم میگه بلیط میگیرم برو سربزن هوایی برگرد منتهاگفتم ن صبرمیکنم باهم میریم منم جدیدامادرم قلبش دردمیکنه‌‌خونوادم فک میکنن شوهرم نمیزاره یامثلاشوهرم ادم کم حرفیه اماخیلی سنگین باشخصیت فقط بیشترباخودم حرف میزنه یا هم سن و سالاش مادرم میگه بگوحرف بزن اجتماعی باشه فقط چون شوهرم ازدامادمون ک خیلی دزوغ گفت بلوف زن خوشش نمیاد یاازیسری فامیلامون خوشش نمیادزیادگرم نیس باهاشون میگه زشته فرداپشیمونمون میکنه ازین وصلت گفتم ب پشیمونیه من راضیم فقط بخاطر کم حرفیش..خدایی منم هرچی باشه هواشون دازم امااون یکی دامادمون خیلی خودشیرین زبون باز..منتهامادرم ظاهربین

😓

خدایاشکرت...❤️

من تازع ازدواج کردم شوهرم میگه بلیط میگیرم برو سربزن هوایی برگرد منتهاگفتم ن صبرمیکنم باهم میریم منم ...

بنظرم ولی تنها برو 

من کلا تنها میرم  نکه همیشه اوایل ازدواچ چند سری باهم رفتیم اونجا بهم خوش نمیگذشت چون همش دعوتمون میکردن 

کل فامیلا ۷ روز اونجا بودیم نوبتی بر میخوردیم بین فامیلا

ولی کم کم تنها رفتم الان دیگه اصلا نمیاد باهام به غیر عیدا 

حقیقتا بهتره چون میرم اونجا با دوستای قدیمی قرار میذارم  با مجردا بیرون میرم مسافرت رفتیم و ... 

ولی وقتی شوهر هست یکی بنده بهت 

من ک واقعا یکی از دلایلی ک میرم اینکه یکم انرژیم فول بشه  دوباره برگردم سر زندگی 

من تازع ازدواج کردم شوهرم میگه بلیط میگیرم برو سربزن هوایی برگرد منتهاگفتم ن صبرمیکنم باهم میریم منم ...

نه همیشه ولی سعی کن تنها هم بری 

خیلی شوهرتو وصل خودت نکن بعدش جدا کردنش سخت میشه 

بنظرم ولی تنها برو من کلا تنها میرم نکه همیشه اوایل ازدواچ چند سری باهم رفتیم اونجا بهم خوش نمیگذشت ...

من خدایی وابستم دوس دارم باشه ب خانواده م وابستگی ندارم و بی طاقت میشم زیادبمونم

خدایاشکرت...❤️

نه همیشه ولی سعی کن تنها هم بری خیلی شوهرتو وصل خودت نکن بعدش جدا کردنش سخت میشه

خدایی شوهرمم میگه دلم میخادهمیشه پیشم باشی خودمم دوس ندارم زیادتنهاش بزارم چون خونوادم توشهرغریبن ماخودمون شهر متولدشدمونیم

خدایاشکرت...❤️

من خدایی وابستم دوس دارم باشه ب خانواده م وابستگی ندارم و بی طاقت میشم زیادبمونم

خب تنها برو ولی زیاد نمون 

من اگر‌میبینی دو هفته میمونم ۴ ساله متاهلم از تب و تاب هم افتادیم 

تنها ک میری مثلا ۵ روزه برو  ۴ روزه برو 

ولی تنهام برو تنها یک صفای دیگه ایی داره  فقط باید تنها بری تا درکش کنی🤣 

من وقتایی ک شوهرم بود معذب بودیم نه میشد غیبت کرد نه میشد بیرون رفت نه میشد کسیو دید(دوستای قدیمی) 

ولی وقتایی ک نیست راحت با مامانم غیبت میکنیم بیرون میرم با دوستام تنها میرم جاهایی ک دوست دارم

خدایی شوهرمم میگه دلم میخادهمیشه پیشم باشی خودمم دوس ندارم زیادتنهاش بزارم چون خونوادم توشهرغریبن ما ...

عه اره شرایط شما متفاوته

خب تنها برو ولی زیاد نمون من اگر‌میبینی دو هفته میمونم ۴ ساله متاهلم از تب و تاب هم افتادیم تنها ک م ...

اره خدایی ننهایم رفتم الکی بگم نرفتم.اره تنهای صفادیگه داره

خدایاشکرت...❤️