2777
2789
عنوان

خانومای راه دور وقتی میرید پیش مامانتون چند روز میمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 62 پست
خونه مامانم واقعا راحتم دو هفته مبرم باز موقع برگشت گریه میکنم کل مسیرو

وای دختر چجوری پس ازدواج کردی 

من دختر خالم سیستان زندگی می‌کنه بخاطر شغل شوهرش 

اصلا نمیاد تهران .خودش هم میگه وابسته نیستم 

خواهر من نیشابورمامانم اینا رشتسالی فقط دوبار میادیبار عید یبار شهریوردرحد یک هفته میمونه با شوهرش م ...

منم اینجوری میرم 

یک بار عید 

یک بار وسطای تابستون 

یک بارم آذر دی اینا 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر کم وایمیستین پس من واقعا غیرعادی میرم

دیگه هرکس یه طوریه ،،، من با اینکه مامان بابام خیلی مشتاقن زود زود بریم و بمونیم اما من اصلا احساس راحتی نمیکنم خونه خودم راحتم . فاصلمون هم زیاد نیست اونقدرا‌ دو ساعت و نیمه تو یه استانیم ، ولی من ترجیح میدم دیر به دیر برم و کم بمونم .

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

هزیینه رفت و امد خیلیه هر ماه ۴ ۵ تومن فقط هزییینه رفت و برگشتاخه غذا هم سرکار میخوره سر ی چیز دیگه ...

دو هفته تنها بمونه زیاده عزیزم به نفعت نیست خوبه که دوست نداره زیاد ازش دور باشی یعنی براش اهمیت داری و وجودت دلگرمیه براش از هر لحاظ

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
وای دختر چجوری پس ازدواج کردی من دختر خالم سیستان زندگی می‌کنه بخاطر شغل شوهرش اصلا نمیاد تهران .خود ...

نه بابا مگه میشه ادم دلش تنگ نشه 

من البته میرم خونه ی مامانم واقعا خوش میگذره یک عالمه جووون مجرد داریم هرشب جمعشون میکنم خونه مامانم تا صبح حرف میزنیم و اینا

من بخاطرشغل شوهرم بااینکه ازاد معمولا۴یانهایت۵روز..میگه زشت خوب نیس زیادبمونیم ولی خواهرم میزه۱ماه ی ...

من شوهرم نمیاد خودم تنهام  

منم اینجوری میرم یک بار عید یک بار وسطای تابستون یک بارم آذر دی اینا

توام مثل من وابسته ای وخیلی سخته.....باور میکنی من نیم ساعت فاصله دارم با خونه مامانم اینا....پنجشنبه میرم شب میخوابم جمعه میام ...

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

نه بابا مگه میشه ادم دلش تنگ نشه من البته میرم خونه ی مامانم واقعا خوش میگذره یک عالمه جووون مجرد دا ...

تو هم باید سینگل میموندی ازدواج کردی خودتو گیر زندگی کردی 

هزیینه رفت و امد خیلیه هر ماه ۴ ۵ تومن فقط هزییینه رفت و برگشتاخه غذا هم سرکار میخوره سر ی چیز دیگه ...

منم راه دورم هر چند ماه یبار اونم یا با خودش در حد ۲،۳ روز اگه تنها هم برم ۱ هفته بزور میزاره بمونم همش میگه بیا

من درکت میکنم

منم چهار ماه یکبار دو هفته میرم

غذا می‌ذارم فریز براش 

برنج خودش درست می‌کنه 

خودشم نمیاد

منو می‌رسونه می‌ره 

بعدشم میاد دنبالم برمیگردونه

از عروسی تا عزا رو تنهایی میرم

خونه مامانمم راحتم و زندگی اینجا بیشتر جریان داره تا خونه خودم 

راضی هستم

مخالفین عزیز نظرتون محترمه اما کاریم نداشته باشین

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

البته بچها من واقعا خرجمو نمیندازم رو دوش بابام 

هر سری میرم ی عالمه خوراکی براشون میبرم 

از اونجا گوشت میخرم بارها برای مامانم اینا  هم خریدم 

کلا خیلی از اقلام رو اونجا میخرم یکمم میدم به مامانم