2777
2789
عنوان

از خانمای بددل بدم میاد

1 بازدید | 61 پست

همینک صرفا تنها باشی یا مطلقه بااینک حجابم کامله مانتو تا زانو با شال 

آرایشم نمیکنم اهل لاس و دلبری کردنم نیستم با مرد غریبه

فقط چون دوبار تازه ک اومده بودم اینجا باشوهر این خانم روبرو شدم درباره صاحب ملک قبلی صحبت‌هایی کرد باهاش حرف زدم خانم دوبار منو دیده مثل دشمن خونی نگاه میکنه 

چقدر بدم میاد از این بی شخصیت ها چ مرد چ زن شکاک 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی اگ شوهرش سابقه خیانتم داشته باشه بمن ربطی نداره نمیشه ک همسایه رو میبینم‌ فرار کنم یا درباره مسا ...

حرکتش ک زشته ولی من خودم والا ۱۵ ساله تو این محلم ولی حتی نشده ب مرد همسایه یک بار سلام بدم ،اخه چرا باید با مرد همسایه همصحبت شد 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
حتی اگ شوهرش سابقه خیانتم داشته باشه بمن ربطی نداره نمیشه ک همسایه رو میبینم‌ فرار کنم یا درباره مسا ...

والله عزیزم ما شوهر داریم و همسایه ما هر روز جناب همسر جان میبینه باز زنش میگی من پولش و خوردم چنان بد نگاه میکنه بهم که نگو 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

منم بعدطلاقم هنینجوری بودن یه عده بهم واونجاحتی مرای کثیف فامیلم تونسم بشناسم خدایی مطلقه ها الان ی عده زیادشون عوزی شدن ولی اون بدبختای مث من ک مطلقه ام بودن با اون پا سوخته شدن 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه