2777
2789
عنوان

اولین دلخوری از مادر شوهر آیندم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 84 پست
کافیه متوجه بشید چه آبروی از مادرشوهرت برده عمت. گلایه کنی قطعا بیشتر از چشم میوفتی. ببین چه اعصابی ...

من چرا باید از چشم بیوفتم؟ من کار اشتباهی نکردم که بخوام نگران از چشم افتادن خودم باشم

وقتی دیروز گفته و مامان منم کلی عذرخواهی کرده دلیلی نداشته باز امروز زنگ بزنه به مامان من بخاطر این مسئله

ناراحتی ما هم از اینه که انقدر دارن مسئله رو کش میدن

مامان من الان کاری از دستش بر نمیاد که هر روز زنگ میزنن بهش

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

پس شما به نامزدت بگو تا مادرش از این به بعد با خود فرد که حالا عمت باشه یا هرکس دیگه ای از فامیلتون ...

دلم نمیاد اعصاب اونم مثل من بخاطر یه مشت حرف خاله زنکی بهم بریزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چرا باید از چشم بیوفتم؟ من کار اشتباهی نکردم که بخوام نگران از چشم افتادن خودم باشموقتی دیروز گفت ...

ببین عزیزم قبول کن الان هر فرد از خانوادت کار اشتباهی بکنه بپای تو نوشته میشه. و گله کردنت الان از ناراحتی بحقه مادرشوهرت بتو این برچسبه رومیزنه که این دختره مادرمو دوس نداره وغیره. درکل لزومی نداره اقا پسر همیشه همجا با شما باشه. اینطوری در نظر عموم با دختر عقد بسته فرقی نداری. اگه خدای نکرده ی درصد فقد ی درصد این ازدواج سر نگیره در نظر همه شما ی بار نامزد کردی فرقی نداره که عقد بودی یا نه 

خودش مقصر نیست دوست ندارم اونم مثل من اذیت بشهخیلی هم حساسه میدونم اگه بگم نیره جنجال راه میندازه و ...

اشتباه میکنی.باید یاد بگیره بدون دعوا حل کنه.خانوادشن چرا نباید کنترل کنه .تاوان رفتاره اشتباهه خانوادشو شما نباید بدید.بعدا مشکلاتت با این دخالتا و حرف بردنا بیشتر میشه.خودتو گول نزن 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ما خودمونم میدونیم عمم مقصره ولی واقعا قضیه در حدی نبوده که بخواد زنگ بزنه به مامان من اعصابشو بهم ب ...

اینجا میگی میذاشت حضوری دیدیم همو بعد میگفت

بعد میگی حضوری دیروز مادرم معذرت خواهی کرده 

اسی چند چندی،؟

دلم نمیاد اعصاب اونم مثل من بخاطر یه مشت حرف خاله زنکی بهم بریزه

چرا فک میکنی اعصابش خراب میشه؟؟ بنظرم یکبار اعصابش خراب شه بهتره تا یه عمر مادرت اعصابش خراب شه یکبار برا همیشه این موضوع تموم میشه

اسی ب نظر مادر خودت دنبال جنجال و داره اعصابتو خراب میکنه طرف ناراحت شده حقم داشته نمیشه بگی ببند ده ...

صبور تر از مامانم ندیدم هیچ‌جا، امروزم خودم حرفاشو شنیدم که چقدر شلوغش کرده بود ربطی به مامانم نداره

عزیزم من رو دست مامانم نموندم که بخواد بخاطر این مسئله هر چیزی رو تحمل کنه

من اصلا به ازدواج فکر نمیکردم الانم بخاطر اخلاق و شخصیت خود نامزدمه که تا این مرحله پیش رفتم بقیه خاستگارامو چشم بسته رد میکردم

الانم اگه ببینم آرامش خودمو خانوادم داره مختل میشه همه چیو بهم میزنم

صبور تر از مامانم ندیدم هیچ‌جا، امروزم خودم حرفاشو شنیدم که چقدر شلوغش کرده بود ربطی به مامانم نداره ...

این داستان چیزی نیست ک انقد شما و مادرت بزرگش کردید 

زنگ زده گله گی دیگه بهرحال اونم حق داره مادره نمیشه فقط پسرش بکشونید سمت خودتون ک 

اصلا چیزی نیست ک بخای کش بدی 

رفتار عمت بد بوده خیلی باعث ابرو ریزیشون شده

باید حل بشه

تمام زندگی ها  از این اختلاف ها داره

اسی ب نظر مادر خودت دنبال جنجال و داره اعصابتو خراب میکنه طرف ناراحت شده حقم داشته نمیشه بگی ببند ده ...

چقدر چندشید شماها.فکر میکنید خار و ذلیل باید کنید خودتونو تا سر دست نمونید به قول خودتون.به مادر این‌چه ربطی داشته یه بار گلگی کرده تمام یه جوری میگن ابرو برده انگار مثلا استارتر کار خلاف کرده قراره کسی نفهمه.مادرشوهره قشنگ‌میخواد حساب ببرن‌ازشون شماها هم یه مشت ذلیل خانواده شوهر.جوابتونو نمیدم چون خیلی حال بهم‌زنید

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اشتباه میکنی.باید یاد بگیره بدون دعوا حل کنه.خانوادشن چرا نباید کنترل کنه .تاوان رفتاره اشتباهه خانو ...

آخه من تابحال ندیده بودم با خانوادش با تندی صحبت کنه ولی چند روز پیش سر اینکه چرا مامانش گذاشته من ظرف بشورم یه کوچولو با مامانش دعوا کرد، در این حد حساسه

اگه تکرار بشه حتما میگم بهش

چقدر چندشید شماها.فکر میکنید خار و ذلیل باید کنید خودتونو تا سر دست نمونید به قول خودتون.به مادر این ...

میخاستی جواب ندی ریپلای نمیکردی حرف بیخود نمیزدی 

من جواب حرفای تورو نمیدم ک تو صحبت دیگران دخالت نکنی

اینجا میگی میذاشت حضوری دیدیم همو بعد میگفتبعد میگی حضوری دیروز مادرم معذرت خواهی کرده اسی چند چندی، ...

عزیزم دیروز به مامانم گفته بود که چنین اتفاقی افتاده مامان منم عذرخواهی کرده بود امروز باز زنگ زده گلایه کرده

منم گفتم میذاشت باز همدیگه رو ببینیم بعد گلایه کنه نه اینکه پاشه زنگ بزنه

هرچند همون دیروز که گفته بود دیگه لزونی نداره هر روز یه مسئله تکراری رو بخواد مطرح کنه، ناراحتی ما از اینه

عزیزم دیروز به مامانم گفته بود که چنین اتفاقی افتاده مامان منم عذرخواهی کرده بود امروز باز زنگ زده گ ...

چی بگم عزیزم 

بهرحال خوب نیست اول زندگی با این حساس شدن ها شروع بشه 

چون تمام مادرشوهرها از این داستان ها دارن 

حتی اینم تموم کنی بعدی ام همین با سیاست و صبر باید پیش رفت تا حل بشه مشکلات 

چرا فک میکنی اعصابش خراب میشه؟؟ بنظرم یکبار اعصابش خراب شه بهتره تا یه عمر مادرت اعصابش خراب شه یکبا ...

آخه من تابحال ندیده بودم با خانوادش با تندی صحبت کنه ولی چند روز پیش سر اینکه چرا مامانش گذاشته من ظرف بشورم یه کوچولو با مامانش دعوا کرد، در این حد حساسه

اگه تکرار بشه حتمااا میگم بهش، چون دیگه اعصابم نمیکشه بخوام این حرفای خاله زنکی رو هر روز تحمل کنم

این داستان چیزی نیست ک انقد شما و مادرت بزرگش کردید زنگ زده گله گی دیگه بهرحال اونم حق داره مادره نم ...

ما برا پسر ایشون دعوتنامه نفرستاده بودیم عزیزم

اونا بودن که یک ماه هی رفتن و اومدن تا فقط اجازه بدیم بیان یه جلسه صحبت کنن

من اصلا به ازدواج فکر نمیکردم‌ این بارم فقط و فقط بخاطر خود نامزدم چیزی نمیگم وگرنه آدمی نیستم که بخاطر شوهررر هرچیزی رو تحمل کنم

همین الانش همزمان با نامزدم سه نفر دیگه هم خاستگاری کردن من هیچوقت کشته مرده خاستگار و شوهر نبودم و نیستم که بخوام بخاطرشون هر خفتی رو تحمل کنم حتی در حد همون حرف و گلایه