2777
2789
عنوان

این چه ویروسیه چرا خوب نمیشه😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 91 پست
ی دکتر گیاهی هست برای سرماخوردگی بهم گفت نبودم یا شربت نداشتم رب عناب بده گویا دوره کرونا به همه تجو ...

منم پام شکسته افتادم گوشه خونه نمیتونم درست ب طفلی برسم اعصابم خیلی خورده استرس دارم از طرفی عذاب وجدان که نمیتونم بخاطر پام بهش برسم

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
پسرم به شدت ضعیف هستاستخوان درد های شدید داره مخصوصا پا درد از یکسالگیش دو سال پیش بردم متخصص گفت وی ...

وای ازمایش معده نمیخاد گلم این بخاطر الرژیش هست پسر بزرگه منم همش عق میزد و بالا میورد مطمئن شدم که پسر شما گلم آرژیک شدیده و خلط پشت حلق داره.خروسک هم میشه؟من از بالا اوردن بچم دیگه خسته شده بودم فقط بهش انتی بیوتیک نده .قدیم ترا پزشکا همش انتی بیوتیک میدادن خیلی قوی و خارجی. منم تجربه نداشتم به پسرم میدادم ولی به این بچم به هیچ وجه انتی بیوتیک نمیدم چون بیمار یشون باکتریایی نیست 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا چیه تو هوا میزنن؟؟ هر کس به چیز میگه خدا به دادمون برسه هیچی طبیعی نیست چرا قبلا اینهمه مریضی ن ...

بخور سرد بالای سرش نزدیک بچه بزار حتما

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
منم پام شکسته افتادم گوشه خونه نمیتونم درست ب طفلی برسم اعصابم خیلی خورده استرس دارم از طرفی عذاب وج ...

باعصا مگه راه نمیری ؟ غذا نمیپزی؟ اینم روش 

مادری خواهری شوهرت شبها کمک نمیکنن

منم پسرم شبیه پسر شماس دقیقااا یعنی باید ببرن دکتر آزمایش میکروب معده بده ؟

پسر من حدودا دو یا سه ساله هرچی میخوره چه میوه چ غذا چه دارو یهویی عق میزنه و گاهی حتی بعد عق زدن بالا میاره

بردم دکتر گفت خانم چرا سرسری گرفتی تا الان حتما ازمایش میکروب معده بده

منم پام شکسته افتادم گوشه خونه نمیتونم درست ب طفلی برسم اعصابم خیلی خورده استرس دارم از طرفی عذاب وج ...

فقط غذاهای بودار بهش نده رب و ادویه جات و ترش و تند وبوی اسفند ...دیشب من کمی گوشت تفت دارم بوش بهش خورد بچم سرفه هاش شدید شد 

باعصا مگه راه نمیری ؟ غذا نمیپزی؟ اینم روش مادری خواهری شوهرت شبها کمک نمیکنن

نه عزیزم با عصا هم به سختی راه میرم نمیتونم پاشم چیزی درست کنم پام بدجور شکسته

نه کسی آنچنان کمکی نمیکنه خودم رو تو حالت نشسته میکشونم اینور اونور و به بچم غذا میدم

نه پلارژن دادهاسپری دادهدکسترومتورفان دادو کلی دارو و قرص برای آلرژی ریهاصلا تاثیری نداشته خیلی نگرا ...

عزیرم دکسترومتروفات قرص اش بهتر از شربت تاثیر دارا

از دمنوش های گیاهی استفاده کردی

وای ازمایش معده نمیخاد گلم این بخاطر الرژیش هست پسر بزرگه منم همش عق میزد و بالا میورد مطمئن شدم که ...

پسر من قبل سرفه اش هم عق میزد

حدود ۳ ساله این عق زدن رو داره

سرفه و الرژیش برا امساله

گاهی هم بدنش دونه های قرمز می‌ریزه مث جوش زیر پوستی هست و تاول مانند که میخاره دکتر شربت آلرژی داده اینم یکساله شروع شده و گاهی عود می‌کنه 

عزیرم دکسترومتروفات قرص اش بهتر از شربت تاثیر دارااز دمنوش های گیاهی استفاده کردی

چند شبه بهش تخم ریحان یا همون تخم شربتی با آبجوش میدم دمنوش دیگه ای ندادم چون کوچیکه نگرانم

وای بدتر از پسرت بودم  تنگی نفس میگرفتم یه ساعت طول میکشید نفسم بالا نمیمود۳سال د ر گیرش بودم قرص شربت اسپری دیگه فک میکردم مریضی لاعلاج گرفتم تااینکه یه ماه پیش رفتم طب سنتی یه پودری داد معجون ریه ۱۰۰هزار تومن دوسه روز که خوردم کامل خوب شدم خداروشکر

خدا حفظشون کنه پسر من هم دکتر گفت آلرژی داره گفت بوی تند و دود بهش نخوره و همینطور پرنده اطرافش نباش ...

بله درسته دکتر به من گفت تا عید خیلی مواظبش باش که سرما نخوره چون ریه هاش حساسه .من تجربه پسر اولمم هست ولی بازم با هم کمی متفاوته بیماریشون درکل آلرژی هست که باعث التهابه گلوش میشه، فکر میکنم پسر شما ۷دارو شکر خروسک نمیشن وگرنه میگفتید.بچه من نصف شبا خروسک میشه وحالت خفگی که سریع باید ببریم اورژانس تا امپول بزنه .این مورد هم خیلی خیلی بده تو این ۶ سال ۸ بار متاسفانه به اجبار دگزا و بتا زدیم .به این آمپولا میگن مرگ خاموش