2777
2789
عنوان

این چه ویروسیه چرا خوب نمیشه😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 97 پست
نه پلارژن دادهاسپری دادهدکسترومتورفان دادو کلی دارو و قرص برای آلرژی ریهاصلا تاثیری نداشته خیلی نگرا ...

دکسترومتورفان خوب نیس و شما حتما باید پرهیز غذایی داشته باشید من لیست پرهیز دارم که روی بوم کش سرفه خشک طولانی داشت اجرا کرد و به لطف خدا برطرف شد الان میفرستم ایشالا که عکس بیاد 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

ب من گفتن رو بالشت و پتوش ملافه دار باشه هفته ی بار شسته بشه 

بخور سرد تو اتاق نور آفتاب بخوره اتاق 

شربت دکسترمتورفان با ی قدص جویدنی 

سرفه شدید ۱ ماهه خوب نمیشه 

پروسیان شربت گیاهی هم دادن 

۵ سالس و ضعیف بچه شما از لحاظ بدنی چطوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر منم ۶ سالشه ۱۵مهر مریض شد ۳ هفته طول کشید تب و گوش درد و سرفه شدید، دوباره یک هفته هست باخ ...

عزیزم ۷ ماهه الان بیچاره تو این وضعیته قلبم براش خون شده کلی دارو میدم تاثیری ندارد چاره ای ندارم ک

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
الان پاییزه باید بارندگی باشه هوا تمیز بشه که متاسفانه خشک سالیه

اینا چیه تو هوا میزنن؟؟ هر کس به چیز میگه خدا به دادمون برسه هیچی طبیعی نیست چرا قبلا اینهمه مریضی نبود؟؟ با یه استامینوفن حل میشد الان همه درگیرن

ب من گفتن رو بالشت و پتوش ملافه دار باشه هفته ی بار شسته بشه بخور سرد تو اتاق نور آفتاب بخوره اتاق ش ...

عزیزم هم قرص جویدنی داده بود بهش هم اسپری هم دکسترو

یک ماه نیست از اردیبهشت سرفه داره الان ۷ ماهه

ب من گفتن رو بالشت و پتوش ملافه دار باشه هفته ی بار شسته بشه بخور سرد تو اتاق نور آفتاب بخوره اتاق ش ...

پسرم به شدت ضعیف هست

استخوان درد های شدید داره مخصوصا پا درد از یکسالگیش 

دو سال پیش بردم متخصص گفت ویتامین دی با شدت پایینه در حد نرمی استخوان روی ۹ بود ویتامین دی😥😥

از اون موقع هرروز قطره میدم بهش 

لاغر اندامه و ب شدت کم اشتها در طول روز یک وعده کامل نمیخوره و کم وزنه یک سال و نیم هست رو ۱۸ کیلو استپ کرده و گاهی کمتر هم میشه ولی بیشتر نه

موقع غذا خوردن همیشه عق میزنه دکتر آزمایش میکروبی معده نوشته هنوز نبردمش چون پام شکسته داخل گچ😢

عزیزم ۷ ماهه الان بیچاره تو این وضعیته قلبم براش خون شده کلی دارو میدم تاثیری ندارد چاره ای ندارم ک

گلم پسر بزرگه من همین موارد براش از ۳ سالگی شروع شد و کلی دکترای آلرژی و حتی کلینیک آلرژی میدون فلسطین بردیم که نزدیگ ۷۰ تا مواد آلرژی زارو با سرنگ رو بازوش تست کردن .پسر من کوچکترین بیمارشون بود سنش کم بود متوجه شدن آلرژی داره به قارچ هوایی که کلا در هوا هست و هیچ کاریش نمیشد بکنی سرفه های وحشتناک فصل بهار و پاییز و زمستون خیلی بد حال بود تابستون بهتر بود ولی بازم اصلا غذاهای تند و سرخ کردنی و بوی اسفندو عطرو ....نباید بهش میخورد مهمونی خیلی موظب بودم بو بهش نخوره وگرنه خیلی حالش بد میشد حتی زیاد خودش جنب و جوش نکنه.واقعا دردناک بود برام بچه های دیگه رو میدیم ولی تا ۸  ۹ سالگی ریه ش که رشد کرد خوب شد خدارو شکر البته الانم که دانشجو هست هنوز گاهی رعایت نکنه یا سرما بخوره سرفه های شدید میکنه ..متاسفانه پسر دومم هم همینطوره همش چون خروسک میشه و سرفه های شدید داره باید بتا یا دگزا بزنیم براش.که بسیار خطرناکه ولی چاره ای نداریم

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

ی دکتر گیاهی هست برای سرماخوردگی بهم گفت نبودم یا شربت نداشتم رب عناب بده گویا دوره کرونا به همه تجویز میکرد میگفت برای عفونت سینه لوزه گوش ریه سینوزیت خوبه من برای التهاب گوش پسرم جواب گرفتم جدا از سرماخوردگی و حتی ویروس های تبی 

باید عناب امسال باشه تونستی و حوصله داشتی درست کن بده

گلم پسر بزرگه من همین موارد براش از ۳ سالگی شروع شد و کلی دکترای آلرژی و حتی کلینیک آلرژی میدون فلسط ...

خدا حفظشون کنه 

پسر من هم دکتر گفت آلرژی داره گفت بوی تند و دود بهش نخوره و همینطور پرنده اطرافش نباشه و من رعایت میکنم 

مطمئنم سرفه پسر من با همین سرماخوردگیش مرتبط هست 

چون وقتی سرما میخوره خیلی شدید تر میشه الان از دیروز داشت علائم شروع می‌شد طفلی دو روز قبلش سرفه اش شدید شد