2777
2789

وقتی زن ها اینقدر راحت به همجنس شون توهین میکنن ، خب جنس مخالف هم میاد به جنس زن راحت توهین میکنه 

یه عالمه کامنت توهین بود 

یکی نوشته :  زنای شاغل حمالن  

خب زنیکه بی سواد مطمئنی‌ حمالن‌ 😉؟؟ مثلا زنای بازیگر و پزشک و دندونپزشک و معلم‌ حمالن؟!

یا خیلیا‌ نوشته بودن پدر و همسرتون‌ خرجتون‌ رو نمیدن‌ و از رو بدبختی میرید‌ سرکار 

آخه احمق من مثلا اگه دکتر شم حتی اگه همسرم بهم پول بده هم میرم سرکار چون عاشق این شغلم 

چه ربطی داره ؟؟

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دعوا دوباره شروع میشه...

کلا اگر همه یاد بگیرن سرشون تو ماتحت همدیگه نباشه ، دنیا گلستان میشه..

خب زنهای شاغل هم زن های خانه دار رو مسخره میکنن و میگن مفت خوری و تنبلی و آدم بی مصرف و بی هدفی  هستی و ... 

خب از قدیم میگن موشک جواب موشک 🤣

ناراحت نباش دوستم دعوای بین خانمای شاغل و خانه دار.یا خانمای سزارین یا طبیعی زایمان کرده همیشه همجا بوده و هست.گاهی اینا اونارو میکوبن گاهی اونا اینارو.مثلا من همینجا خوندم نوشته بودن زنای خانه دار تنبلن و اویزون جیب شوهر.

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

خب ببین اونا درکی از پرستیژ و جایگاه اجتماعی ندارن 

و خب افغان هم زیاده توشون و اینکه خیلیا هم از حسادت اینا میگن وگرنه ایا دندون پزشکی ک در آمدش ماهانه حداقل 200 ملیونه حماله؟!؟؟ 

در آمدش از در امد شوهر و پدر خیلیاشون بالاتره 

وگرنه اگ ب توهین باشه هر 2 طرف با بدترین جملات 

میتونن ب هم توهین کنن

ناراحت نباش دوستم دعوای بین خانمای شاغل و خانه دار.یا خانمای سزارین یا طبیعی زایمان کرده همیشه همجا ...

البته دعوای سر حلیم با نمک یا شکر رو هم باید اضافه میکردی😆

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
الان دعوا دوباره شروع میشه... کلا اگر همه یاد بگیرن سرشون تو ماتحت همدیگه نباشه ، دنیا گلستان میشه.. ...

راست میگی مثلا الان تو باید سرتو از ماتحت بنده بکشی بیرون 😕ولی نمیدونم چرا هنوز اینجایی 

خب برو بیرون از تاپیک اگه موضوعش رو دوست نداری

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️