2777
2789
عنوان

همگی تو کف زنداییم موندیم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 74 پست
خداروشکر یه طایفه از دست داییت راحت شدن😅

آره والا.حالا نمیدونم رمز موفقیت زندایی چی بود

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا پسرا تو سن ۲۲ سالگی کل شقی زیاد دارن ... کم کم خوب میشن وقتی زیر بار مسیولیت برن

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

معجزه ی عشق شاید مهریه اش سنگینه داییت میترسع

نه فکر نمیکنم بابت مهریه باشه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

اون کاری نکرده داییت احساس مسئولیت کرده و از اون دوران گذر کرده اونم البته احتمالا زن با محبتی بوده ...

آخه خیلی از مردا سر عقل نمیان و دست از کله شق بازی برنمیدارن

خداروشکر حداقل سربه راه شد این دایی که شما تو صیف کردی توانایی زیادی تو بدبخت کردن دختر مردم داشته ب ...

شاید دردش ازدواج بوده که اونهمه بد بوده و با ازدواج آروم شده

آخه خیلی از مردا سر عقل نمیان و دست از کله شق بازی برنمیدارن

بله شوهر من با ۳۸ سال سن ی کله شق به تمام معناااااااست هوووف 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
اسی بعضی مردا زن میگیرن ناخود اگاه سر ب زیر میشن حالا زنه کاری بکنه یا ن شوهر منم همچین شده ولی در ح ...

شوهر خودمم شیطون بوده ولی نه در حد داییم