2777
2789
عنوان

حاملگی سوم اصلا باورم نمیشه کی بزرگ شدیم که بچه سومم تو راهه

| مشاهده متن کامل بحث + 9671 بازدید | 275 پست
من۳۳سالمهسه تابچه دارمدختر۷سالپسر۲سال و۸ماهکنجددخملم ۸ماههخداروهزارمرتبه شکروضعمون خوبه ودرحدتک فرزن ...

عزیزم خدا حفظشون کنه برات منم ۳۳ ساله م دو تا گل پسر دارم واقعا بچه داری خییییلی سخته خیییلیم اذیت میکنن شما حتما بچه هاتون ارومن هستن بفکر چهارمی هستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶ ماهه سیکلم ۲۵ روزه شده بعد این ماه ۸ آبان و ۹ و ۱۰ نزدیکی کردم الان ۳ روز به پریودام مونده و ۱۱ روز از لقاح به نظرتون بیبی چک بزنم یا زوده .

پریودی هام توی این شش ماه دقیق سر وقت بوده

لینک گروه ذکر و ختمhttps://eitaa.com/zekr_hay_beheshti

من بچه سوم بار دارم خودشو دوست دارم ولی ناراحتم که ناخواسته بار دار شدم تو زندگی که خودم اینقد احساس تنهایی وبی پناهی میکنم بچه اوردنم چی بود عذاب وجدان بچه هامو دارم و همش میگم کاش وقتی خیلی بچه بودم تو همون عالم بچگی میمردم

اسی بگو من چیکار کنم بچه سومم باردارم بارداری دوممهدوقلو دختر دارم اینم دخترهدیروز فهمیدم دخترهمی‌دو ...

عزیز دلم، بخدا دختر خیلی خوبه یعنی ده تا دختر داشته باشی بازم کمه من هم سومی باردارم بااین تفاوت که بچم پسره باورت میشه اگه دختر بود خیلی هم خوشحال میشدم  اصلا وقتی رفتم سونو نپرسیدم جنسیتو دکتر خودش گفت بچت پسره دکتر میگفت برو شیرینی بیار میگفتم فرق نمیگنه اصلا حرف جاری و بقیه برات مهم نباشه هرکی دختر داره خیلی حوشبخته 

من بچه سوم بار دارم خودشو دوست دارم ولی ناراحتم که ناخواسته بار دار شدم تو زندگی که خودم اینقد احساس ...

وای چقد بارداری ناخواسته سوم داریم من هم خیلی ناراحتم البته اگه سنم کمتر بود بهتر کنار می اومدم 38سالمه سختمه بچه داری و بارداری

وای چقد بارداری ناخواسته سوم داریم من هم خیلی ناراحتم البته اگه سنم کمتر بود بهتر کنار می اومدم 38سا ...

من ۲۸سالمه اما واقعا نمیخواستم بچه داری انرژی و حمایت میخواد که من ندارم 

اسی بگو من چیکار کنم بچه سومم باردارم بارداری دوممهدوقلو دختر دارم اینم دخترهدیروز فهمیدم دخترهمی‌دو ...

جآری و بقیه چرا اینقدر برات مهمن ؟؟؟همين الان برو سجده شکر و به جا بیار خدا بچه سلامت و بهت بده 

چقدر تو منیمنم نزدیک 36سالمهسه تا پسر دارمچهارمیم هم تو راهه به امید خداالبته نمیدونم چیهان شاالله ب ...

عزیرم برات سخت نیست آخه بچه داری آدم پیر میکنه واقعاااااا خیلی سخته