الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلی میگم تو لین اوضاع بچه اوردن ظلم به بچه ست اول بعدم نکرانی های ناتمام خودمون
شما یه موقع را مثال بزن که اوضاع خوب بوده باشه اگه همه اینجور فکر میکردند نسل بشر منقرض میشد.ما اگه میدونستیم با بچه نیاوردن چه ظلم بزرگی به بچه هامون و نسل پیش رو میکنیم حتما میاوردیم.
طبق اکثر نظرها فقط وضع مالی نیست.اینده اون بچه همه چیزش ب شما برمیگرده.ک یکیش مالی هست.ایا تضمینی هست همیشه همین طور بمونه.اعصاب و جسمت کشش داره.با این وضع اب و هوا اکثر جنین ها یا پوچ در میان یا نقص دار میشن،یا سقط میشن.
تربیت بچه،تامین کردن روحیاتش بسیاااار مهمه.بچه های الانو با گذشته مقایسه نکنید ک میگید قدیما برق نبود اب نبود ده تا بچه میاوردن.الان بچه میره مدرسه میره بیرون هزار تا چیز میبینه و دلش میخواد تفریحات لاکچری،خرید های لاکچری و مارک،حتی بچه های الان ب تیپ و سن مادراشون اهمیت میدن چ برسه ب چیزای دیگه.چرا بابای فلانی اندامش ورزشیه بابای من نیست.چرا مامان فلانی جوانه مامان من پیره.
خب چرا با خودت کنار نمیای؟ چه علتی داره؟ دیگه به هرحال اگه نمیخواستی باید قبلش فکرشو برمیداشتی نه ال ...
میدونی من دوتا بچه هامو با دارو باردار شدم سخت باردار میشدم الان هم 7سال بیشتر بود پیشگیری طبیعی میکردم اصلا فکر بارداری هم به سرم نمیزد که یهو خدا خواسته باردار شدم
میدونم یکی دارم این بچه ام میترسم تنها بمونه نوجوانیش برای دومی میپرسم، از طرفی بچه دوم بیاد بنظرم ه ...
اسی اگه یکی داره دیگه بیخیال شو الان غر میزنه که تنهام و ... نهایت میزاریش کلاسی چیزی همبازی پیدا میکنه اما بزرگ تر که شد ازت تشکر میکنه تک فرزند بزرگش کردی
دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتابهای قانون ، ذهنش با ترکیب رنگها در عکاسی و مزهها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )
اره منم میترسم مسخره ام کنن بگن این عقلش کمه با این شرایط داره میاره اصلا فکره داره سرمو سوراخ میکنه ...
ببین همه چیز بستگی به خودت داره که چجوری بخوای پیش دیگران رفتار کنی از بارداریت خوشحال باشی یا ناراحت. زن عموی من به خاطر همین مسخره شدن سومیش رو سقط کرد! به منم تیکه مینداخت دهن اطرافیان رو جمع کردم چون واقعا تعداد بچه های من بهشون ربطی نداره وقتی همشون دست گداییشون پیش من درازه حالا فکر میکنن جیرشون میخواد کم بشه که به تعداد بچه های من ایراد میگیرن