2777
2789
عنوان

شما اگر وضع مالی خوبی داشتیدبااین شرایط بچه دار میشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 155 پست
بخدا دست خودم نیست

احتمالا به خاطر تغییر هورمونه .من خیلی میخندیدم ولی تو بارداریم اگه خنده دار ترین فیلم میدیدم برام خنده نداشت .لبخند نمیزدم .خ‌وب میشی .بزار بیاد اینقدر شیرین میشه روزی هزار بار خدا رو شکر میکنی به خاطر وجودش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا به فکر سومی هستی؟ دلیلت میشه بگی عزیزم من الان سومی باردارم البته ناخواسته افسرده و داغونم

توروخدا خوشحال باش ، دلم برای دیدن صورت یه نوزاد و بغل کردنش تنگ شده یعنی موجود از این زیباتر در عالم هستی نیست، دوست داشتم جای تو بودم

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
میدونم یکی دارم این بچه ام میترسم تنها بمونه نوجوانیش برای دومی میپرسم، از طرفی بچه دوم بیاد بنظرم ه ...

من ترجیح میدم بچم تک فرزند باشه.

امکانات بهتری می تونم براش فراهم کنم و الان که میبینم خواهر و برادر خیلی واسه هم نمی مونن و میرن دنبال زندگی خودشون.

برای هر کس همونقدر باش که هستن برات... 

احتمالا به خاطر تغییر هورمونه .من خیلی میخندیدم ولی تو بارداریم اگه خنده دار ترین فیلم میدیدم برام خ ...

اااااا اره منم دقیقا اصلا خنده ام نمیگرفت تا ۳ سال اینجوری بودم فکر میکردم فقط من اینطوری ام

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

دو تا دارم.  اگه شرایط مالی بهتری داشتم سومی رو هم می اوردم 

من از کسانی بودم که خیلی مخالف بچه بودم و برای همین دیر بچه اوردم ولی بعدش فهمیدم چقدر بعد بچه دار شدن خونه از اون سکوت و سکون بیرون میاد و شور و حس زندگی می گیره 

خودت هم تغییر می کنی از اون دایره خودخواهی و راحت طلبی بیرون میایی و دیگه فقط خودت در مرکز افرینش نیستی یه چیزهای بارزش تر دیگه ای هست که باید دورش بگردی 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

بخدا دست خودم نیست

چرا ب چیزای خوبش فکر نمیکنی؟؟

البته شاید افسردگی بارداری هم داری

یکم جنبه های خوبشو ببین 

ب بچت فکر کن تو مادری اون الان هر لحظش محتاج توعه

اگ شاد باشی اونم شاده اگ ناراحت باشی اونم ناراحته

توروخدا خوشحال باش ، دلم برای دیدن صورت یه نوزاد و بغل کردنش تنگ شده یعنی موجود از این زیباتر در عال ...

عزیزم بخدا دست خودم نیست افسرده شدم هیچ دارویی هم اثر نکرد روم تو شکمم که تکون میخوره شرمنده میشم ولی بازم نمیتونم کنار بیام