2777
2789
عنوان

شما اگر وضع مالی خوبی داشتیدبااین شرایط بچه دار میشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3010 بازدید | 155 پست

عاشق اونایی شدم که یکی دو تا دارن و دوست دارن سومی رو هم داشته باشن

درود بر همه تون

الهی که وضع و شرایط خوب و درست بشه که غم نان باعث نشه بچه ها تنها بزرگ بشن

ما که خودمون خواهر و برادر و کلی فامیل داشتیم و داریم اینهمه تنهایییم چه برسه به این نسل جدید طفلکی

وطن ای مادر غمدیده ام.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترجیح میدم بچم تک فرزند باشه.امکانات بهتری می تونم براش فراهم کنم و الان که میبینم خواهر و برادر ...

منم همین فکر رو میکنم، ولی ببین باز هر جور ببینی میگی باید دورش شلوغتر باشه به هر حال 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
واقعا به فکر سومی هستی؟ دلیلت میشه بگی عزیزم من الان سومی باردارم البته ناخواسته افسرده و داغونم

چرا افسرده باشی؟ منم خدا خواسته سومی رو باردارم ولی واقعا از داشتنش خوشحالم تنها چیزی که اذیتم میکنه بی احترامی و بی شعوری ی عده ایه که فکر میکنن اونا میخوان خرج بچه منو بدن که تیکه میندازن با اینکه ما وضع مالی خوبی داریم

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدوم وضع مالی ؟ 

به نظرم تو این شرایط فقط ادمای پولدار حق دارن بچه بیارن خودم خونه و ماشین و حقوق خوب دارم اما هنوز جرعت نکردم بچه بیارم دوست دادم حداقل وقتی بچه بیارم که بتونم یه خونه یا مغازه جدا براش کنار بزارم یا اگه دوست داشت حمایت کنم با جیب پر پول مهاجرت کنه بره زندگی خودشو بسازه 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

عزیزم دکترا متاسفانه سردر نمیارن منم بچم چشممو جمع میکرد نمی تونست باز نگه داره چشم پزشکم گفت هیچی ن ...

کلی میگم تو لین اوضاع بچه اوردن ظلم به بچه ست اول بعدم نکرانی های ناتمام خودمون 

چرا افسرده باشی؟ منم خدا خواسته سومی رو باردارم ولی واقعا از داشتنش خوشحالم تنها چیزی که اذیتم میکنه ...

خوش به حالت کاش روحیه شما ها رو داشتم برعکس من اطرافیانم خیلی شوق دارن برا بچم از اول که فهمیدن باردارم نزاشتن سقط کنم ولی خودم سختمه

من وضع مالیم خوبه اما حوصله ندارم همسرم هم خیلی اصرار کرد دید فایده نداره دیگه بیخیال شده

اگه اصلا بچه نداری این نعمت پدر شدن رو از همسرت محروم کردی .یکی از دلایل ازدواج بچه است .مگه از اول توافق کرده باشین

چرا افسرده باشی؟ منم خدا خواسته سومی رو باردارم ولی واقعا از داشتنش خوشحالم تنها چیزی که اذیتم میکنه ...

اره منم میترسم مسخره ام کنن بگن این عقلش کمه با این شرایط داره میاره اصلا فکره داره سرمو سوراخ میکنه ولی واقعا دوست داشتم یه مادری خواهری کسی کمکم بود تا از اب و گل در میاد و بچه امو از تنهایی در میاوردم یه همدم همسن و حال خودش داشت

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
خوش به حالت کاش روحیه شما ها رو داشتم برعکس من اطرافیانم خیلی شوق دارن برا بچم از اول که فهمیدن بارد ...

خب چرا با خودت کنار نمیای؟ چه علتی داره؟ دیگه به هرحال اگه نمیخواستی باید قبلش فکرشو برمیداشتی نه الان که بچه به وجود اومده. اگه دکترت قبول میکنه لوله هات رو ببند. دکتر من که گفت محال ممکنه همچین کاری کنم

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40