2777
2789
عنوان

شما اگر وضع مالی خوبی داشتیدبااین شرایط بچه دار میشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2741 بازدید | 155 پست
منم ۲۸ اسفند زده ولی احتمالا میفته وسطای اسفند. ان شاالله هم ما هم بقیه مامانا به سلامتی زایمان کنیم ...

انشالله عزیزم همه چی درست میشه باز شما فکر کنم شرایطتون بهتر باشه من که شوهرم هم نظامیه کل 12روز جنگ آواره بودیم چون تو منطقه نظامی زندگی میکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله عزیزم همه چی درست میشه باز شما فکر کنم شرایطتون بهتر باشه من که شوهرم هم نظامیه کل 12روز جنگ ...

آره شیراز خیلی افتضاح بود

خدا خودش به هممون رحم کنه

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه اون زمان گذشت که میگفتن خواهر و بردار داشته باشن خانی هم باشن مراقب پدر و مادر تو زمان پیری باشن

تو این دوره و زمونه اکثر خواهر برادرا باهم قهرن اونا هم رفت و آمد کنن هم در حال طعنه زدن بهم هستن

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

بحران آببحران سوختبحران آلودگی هوانبود رفاه و تغذیه ی سالممشکلات سیاسیشرایط پر خطر جامعه برای جواناا ...

بحران اب نداریم ایران پر آبه؛ بحران سوخت که نداریم خدا رو شکر رو نفت خوابیدیم .شهر خوب زندگی کنی آلودگی هم نداره .بحران جنگم که برداشته شده .این آمارها رو از کجا میارین .اتفاقا ظلم در حق بچه اول کردی که اونو از داشتن خواهر وبرادر محروم کردی

بنظرت وسط بارداری جنگ بشه چیکار کنیم؟ تو به این فکر میکنی؟ من فکره اسیرم کرده نزدیکه دیگه پنیک بگیرم

باور می کنی من احمق چند سال به خاطر تحریم ها و برجام و کوفت و ... بچه دار شدن عقب انداختم الان با خودم می گم چه فکری کرده بودم؟ انگار خونه من مرکز هسته ای بود که بخوان بزنند!  اگه همون اول بچه می اوردم الان دیگه بچه هام بزرگ شده بودن خودم با همچین افکاری به خودم ظلم کردم و خدا نگذره از اون کسانی که عمدا همچین ترس هایی تو دل ما زن ها انداختن و ما رو از زندگی عقب انداختن! 

بعد به این فکر کردم ایران 8 سال جنگ داشت مردم تو اون زمان ازدواج می کردن عروسی می گرفتن باردار می شدن و بچه می اوردن هر اتفاقی بیافته زندگی ادامه داره 

شاید هم چند سال به خاطر این ترس ها عقب انداختی ولی بعد دیگه بدنت توان باروری از دست داد اون موقع می خواهی چیکار کنی؟ 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.