2777
2789
عنوان

چرا بچه دار میشید⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 129 پست
بچه امنیت روانش رو از پدر مادر میگیره نه دلار و جنگ و آلودگی هوا و...اینا مشکلاتی نیستن که آدم رو بد ...

دلار و جنک و الودکی نوب باعث استرس والدینه

من نظرم اینه

مگر اینکه خیلیییییییییی پولدار باشم و اخلاق شوهرم عاااااالی باشه وگرنه نمیخام

کسی که پولدار باشه و اعصاب داشته باشه و شوهر خوبی داشته باشه و مهم تر از اون به خودشناسی رسیده باشه ...

اگه تمام اینارو داشته باشه مشکلش چیه؟ آیا همه دارن؟ اصن مگه ما میگیم بچه نیارین؟ میگیم اول تمام شرایط رو واسه فراهم کردن بهترین زندگی براش فراهم کنین بعد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقی که تو وجود مادر هست باعث میشه مادر همه تلاشش رو سمت ایجاد حس خوشبختی و شادکردن بچه ببره جنس عشق و لذت مادری تاتجربه نکنی نمیدونی چقدر شیرینه هیچی تو دنیا جز خنده بچت حالتو زیر رو نمیکنه برای بچه هم حس امنیت روحی ایجاد میکنه زندگی هیچوقت آسون نبوده زمزمه ج نگ همیشه بوده و اینکه نیاز سلیقه تفکر تصمیم آدما باهم فرق داره همونجوری که بعضیا دوس ندارن ازدواج کنن یا دانشگاه برن و.. بچه دارشدن هم شخصیه ، من یکساله مادرشدم خیلی مسئولیت داره و فداکاری میخواد ولی عشق عشق عشق واحساس مادری یه چیزناب

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

بچه به جز این موارد برای رشد سالم به آب و هوا و امنیت هم نیاز داره.

کسی که به خودشناسی رسیده باشه بچه آگاه بدنیا میاره با باورهای جدید و آموزش خودشناسی💫

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

دقیقاً دوست عزیز .نگرانی‌ شما در مورد آینده و این همه گرونی کاملاً منطقیه. ولی یه چیزی هست که باید یادمون باشه: ما ایرانی‌ها مگه در دوران جنگ هشت ساله، ازدواج و بچه‌دار شدن رو ول کردیم؟ اون موقع که خطر واقعاً جدی و دم دست بود، مردم زندگی‌شون رو متوقف نکردند. با همون امید به فردا، ساختند و ادامه دادند.

البته این هم درسته که یه عده‌ای هم مثل شما می‌ترسن و تصمیم می‌گیرن فعلاً بچه نیارن، که اینم تصمیم خودشونه و قابل احترام.

اما اونایی که بچه دار میشن، معمولاً به خودشون میگن: ‘اگه همه‌اش بترسیم و منتظر بمونیم که همه چی درست شه، شاید زندگی کردن رو از دست بدیم.’ انگار به خودشون می‌گن که این مدل زندگی کردن و فقط ترسیدن، خودش یه جور اذیت کردن خودمون و لذت نبردن از زندگیه. حرف حساب اینه که آدم نمی‌تونه منتظر دنیا بمونه تا گل و بلبل بشه تا زندگی کنه، باید تو دل همین شرایط ساخت.

شما مسئول زندگی بقیه نیستی ، اینو دارم بدون هیچ گارد و ناراحتی میگم‌، ذهن آدم خیلی چیزا ازش میگذره ولی قرار نیست خودمون با این فکر ها آزار بدیم ‌.

والا سال ۶۰ هم آب نبوده جنگ هم بوده همه ۸ تا ۱۰ تا ۱۲ تا زایدن که نسل الان همونا هستن . 

جنگ و مشکلات همیشه بوده ‌.

نمیشه که زندگی نکرد .

ولی این تاپیک شما حال اون مادری که بچه ناخواسته دنیا آورده خیلی روزای بدی گذرونده و سعی کرده کنار بیاد رو بد میکنید‌ .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
اگه تمام اینارو داشته باشه مشکلش چیه؟ آیا همه دارن؟ اصن مگه ما میگیم بچه نیارین؟ میگیم اول تمام شرای ...

آره بچه نباید در حسرت بزرگ بشه و باید شاد باشه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

اونایی که فکر میکنن قراره با بچه آوردن موجودی رو بدبخت کنن واقعا تصمیم درستی دارید میگیرید احسنت به این پذیرش شما 

کسی که این فکرو میکنه قطعا خودش با احساسات بد و احساس بدبختی زندگی میکنه و این حس رو به بچش عم انتقال میده و القا میکنه و همین که تو ذهنشه پیش میاد

پس نیوردن بچه بهترین تصمیمه براش

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

من خودم احساس بدبختی نمیکنم پس چرا باید فکر کنم که اون قراره بدبخت بشه؟من این دنیا رو دوست دارم تجرب ...

شما دوس داری عزیزم شاید اون بچه واقعا دوست نداشته باشه

مثال میزنما همین جنگ ۱۲ روزه اگه نوزاد داشتی و خدای نکرده جنگمون شدت بالایی داشت و تلفات داشت دور از جون (اینا مثاله فقط)مثلا نوزادت آسیب میدید با خودت چی میگفتی ؟

فامیل ما بچش تازه به دنیا اومده بود اینقدر حالش بد بود دو سه بار بردنش بیمارستان از استرس دیونه شده بود میگفت خدایا اگه بلایی سر این بچه بیاد چیکار کنم!

فقط مثاله دوستان عزیز هیچکس ریپلای نکنه تبادل نظر بین من و دوسته عزیزمونه

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

دقیقاً دوست عزیز .نگرانی‌ شما در مورد آینده و این همه گرونی کاملاً منطقیه. ولی یه چیزی هست که باید ی ...

یعنی تنهایی نمیشه زندگی کرد

من دوستدارم روخ پرنسس عزیزم فعلا تو اسمون باشه نه اینجا